Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Hahaha wy jej nie radzcie takich rzczu bo gotowa to zrobic
Masakra z tymi pamieramiale wypelnilam. Mam nadzieje ze dobrze
A z przychodni nie dzwonilijak bedziemy jechac do pracy to tam podjedziemy zapytac...
Czas w konci na sniadanoo bo jestem tylko na actimeluEweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, co tam ciekawego
U mnie też pogoda pod psem, padało całą noc i teraz też
Od 3 dni boli mnie głowa i już mam dość tego a staram się nie brać niczego ale tak to ciężko funkcjonować
Paula współczuje, coś o tym wiem, mi na mdłości pomagały słone rzeczy, może spróbuj
I nie dopuszczaj do uczucia głodu bo jak spada poziom cukru we krwi to nasila mdłości, więc staraj się choć coś małego zjeść -
nick nieaktualnyNoo
też nie wierzyłam ale się da
Składniki:
3 łyżki mąki;
1/2 łyżeczki proszku do pieczenia;
3 łyżki kakao;
3 łyżki cukru;
3 łyżki mleka; (dałam śmietanę bo mleko wyszło)
3 łyżki oleju;
1 jajko.
Wykonanie:
Wszystkie składniki wymieszaj razem w miseczce. Włóż do mikrofalówki, temperaturę ustaw na maksymalną. Wstawiłam na ok 3 min. -
nick nieaktualny
-
Paula_29 wrote:Hej dziewczyny, co tam ciekawego
U mnie też pogoda pod psem, padało całą noc i teraz też
Od 3 dni boli mnie głowa i już mam dość tego a staram się nie brać niczego ale tak to ciężko funkcjonować
Paula współczuje, coś o tym wiem, mi na mdłości pomagały słone rzeczy, może spróbuj
I nie dopuszczaj do uczucia głodu bo jak spada poziom cukru we krwi to nasila mdłości, więc staraj się choć coś małego zjeść
Czesc Paulinkoja wogole ostatnio slaba jesyem bo malo jem
U mnie problem jest taki ze ja jak sie tylko obudze to mam mdlosci... A musze wziac leki i odczekac min pol godz... A wtedy to juz na maxa mam mdlosci...dopiero potem jakis jogurt. A teraz pol godz mecze jajecznice ale co kes to mega mi niedobrze
Ojj wiem co to porzadny bol glowy. Nn szczescie teraz mnie nie meczyl. A ty pewnie pracujesz dalej i nie mozesz przespac bolu co???
-
No to rzeczywiście u Ciebie gorzej bo nie możesz zjeść przez tabletki
Współczuje. A głód po pół godzinie jeszcze gorszy. Wiem, że ciężko jeść ale trzeba się zmuszać bo inaczej jeszcze gorzej
Pracuje jeszcze więc rzeczywiście przespać nie mogę, na szczęście mam ruchome godziny pracy więc trochę poleżę i mam nadzieje że się poprawi
A w tej chwili nawet mi ciężko zasnąć, właśnie ten ból mnie obudził
Myślę, że tu trochę pogoda winna bo ja niskociśnieniowcem jestem
Wiecie co ja już bym chyba wolała mróz i śnieg od takiej pogody, bo to do znudzenia depresyjna jesień -
Ja tez mam niskie cisnienie zawsze...
Ciekawe jak bedzie dzis ze mna w pracy... Czy dam rade. Chcialal popracowac do maja choc ale zobaczymy.
No musze sobie jakos radzic...
A tobie oby ten bol jak najszybciej przeszedl!!!Paula_29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa w ciązy nie wymiotowałam. Miałam mdłości włąśnie jak wstawałam głodna, a jak zbyt długo nie jadłam lub byłam mega głodna to wtedy wymiotowałam pustym żołądkiem - ze 2-3 razy, wtedy od razu chleb i woda i przechodziło.
Paula, każda ciąża jest inna, więc tutaj nie ma reguły -
Paula do maja to sporo czasu, ale podobno najgorszy ten pierwszy trymestr, w drugim już powinno być lepiej:)
Paula powodzenia w pracy
Olga u mnie były rano na głodnego, ale popołudniu też niezależnie od jedzenia, ale cieszę się że już to mam za sobą
Olga a to ciasto to rzeczywiście ciasto jest czy bardziej taki deserek? -
nick nieaktualnyCzekaja już
Paula to takie ciasto-deserale naprawdę smaczne i nie przesłodzone
Tylko bardoz gorące po wyjeciu i trzeba poczekać aż trochę przestygnie ale ja uwielbiam ciepłe ciasta więc sobie język poparzyłam ale zjadłam
czekaja, Paula_29 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny