Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochanie ja wiem jak jest w pl... Pracowalam w kilku miejscach.
Powiem tak:
Mialam pierwsza prace spoko. Pracowalam w sklepie dekoratorskim. Mialam umowe o prace, 8 godz, czsem sob chyba ze mialam studia to nie musialam, kasa spoko bo i do 1400 dochodzilo czasem. Super szefostwo, i 3 km od domu.
Potem pracowalam u ndoszlej tesciowej w innym miescie: kasa....jak dobrze poszlo to 1000 byl. Z groszem, nadgodziny oczywiscie nie platne (a jesli juz to kilka zl do reki).
Potem na czarno w knajpie ale wciagalam nawet 2000 zl.
I co mi z tego jak teraz wyjechalam i pracuje w fabryce za najnizsza krajowa... ( ktora i tak jest duzo wyzsza niz w pl) ale w kazdej chwili moga mi podziekowac...
Ja na wyjezdzie z pl jako jedna z nielicznych w sumie nie skozystalam i gdyby nie to ze moj t ma stala prace i dobrze zarabia to dawno bym z tad spadala...
Trzymam kciuki za ciebie Kochana z calych sil!!!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Ania i jak czytasz Greya?? Ja czytam już drugi raz ale tym razem bez spinki co będzie dalej, teraz już bardziej zgłebiam się w szczegóły i po troskzu
-
nick nieaktualny
-
dziewczynki moge Was o co zapytac? Bo wszedzie sa dziewczyny zaaferowane czyjas ciaza a ja jestem olewana jak o cos pytam, a to dla mnie wazne. Moze wy pomozecie w interpretacji?
Spojrzcie prosze na moj wykres bo sie wkurzyłam! OF przesunal mi dzien owulacji na 20dc;/ nie wiem jak to mozliwe;/ wkurza mnie ten program bo jestem niemalze pewna ze owulka była 17dc i wtedy czułam ostatni raz bol podbrzusza, czy bol jajnika. wtedy tez miałam chyba dzien po skok temperatury. pomozcie proszeAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:i jak i jak?
który rozdział?
ale wczorajczytajac usnełam bo jakos mi sie tak zamykały oczy
-
Ezia90 wrote:dziewczynki moge Was o co zapytac? Bo wszedzie sa dziewczyny zaaferowane czyjas ciaza a ja jestem olewana jak o cos pytam, a to dla mnie wazne. Moze wy pomozecie w interpretacji?
Spojrzcie prosze na moj wykres bo sie wkurzyłam! OF przesunal mi dzien owulacji na 20dc;/ nie wiem jak to mozliwe;/ wkurza mnie ten program bo jestem niemalze pewna ze owulka była 17dc i wtedy czułam ostatni raz bol podbrzusza, czy bol jajnika. wtedy tez miałam chyba dzien po skok temperatury. pomozcie proszePaula_29 lubi tę wiadomość
-
Ezia ovu często przesuwa terminy owulacji ze względu na dodatkowe parametry
Tobie przesunęło ponieważ jeszcze do 19dc miałaś śluz rozciągliwy a owulacja występuje najczęściej dzień po szczycie śluzu. Natomiast to tylko program i może się mylić
pamiętaj też, że skok temperatury nie zawsze występuje dzień po owu, może wystąpić do 3 dni przed i 3 dni po, więc tak naprawdę za pomocą samoobserwacji ciężko jest wyznaczyć dzień owulacji a jedynie okres okołoowulacyjny. Jeśli chcesz być bardziej pewna polecam testy owu lub monitoring dodatkowoWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2014, 13:34
Ezia90 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Kochana dlategoo ze masz pozniej jeszcze zaznaczony Rozciglliwy sluz. i szyjke ... aprogram liczy na ostatni dzien sluzu płodnego
No to moze ja popelniłam blad bo narazie jeszcze sie ucze... Ale chyba juz wiem... o dzien za daleko poszłam z tym sluzem bo wpisałam "rozciagliwy" ale bylo go bardzo malutko i taka koncowka kremowego juz i rozciagliwego. Moze powinnam była wpisac kremowy. I zaraz to zrobie
dzieki wielkie za pomoc -
Ezia90 wrote:No to moze ja popelniłam blad bo narazie jeszcze sie ucze... Ale chyba juz wiem... o dzien za daleko poszłam z tym sluzem bo wpisałam "rozciagliwy" ale bylo go bardzo malutko i taka koncowka kremowego juz i rozciagliwego. Moze powinnam była wpisac kremowy. I zaraz to zrobie
dzieki wielkie za pomoc
Ezia jeśli w jeden dzień występują dwa rodzaje śluzu wpisujesz zawsze ten bardziej płodny, także nie zmieniaj na kremowyAnia_84 lubi tę wiadomość