Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
konwalie86 wrote:to jak długo się staracie o dzidziusia i czy to 1 czy następne?
My staramy się o drugiego dzidziusia 3 cykl teraz i pierwszy z pomocą CLO. W pierwszą ciążę również zaszłam przy CLOTabletki anty brałam identycznie jak Ty, od ok 17 roku życia, potem urodził się synek i znowu anty. Odstawiłam chyba w październiku.
-
wiec tak najpierw sobie porozmawialismy , pokazałam gienkowi badania powiedział ze są prawidłowe
i ze musze zrobic jeszcze prolaktyne, progesteron i TSH na co mu odp ze wiem i mam w planie zrobic je w środe za tydzien to sie smiał, że przygotowana jestem
zbadał powiedział ze oko , pozniej było usg i tak : endometrum o nieregularnym echu( tego tez sie nie zapytałam co to znaczy) , grubosc 10 mm, na jajniku prawym pęcherzyk 19 mm, na lewym najwiekszy 10 mm
lipa troche bo w prawym nie mam jajodua byc moze z niego sie bedzie szykowac owulka, ide w srode na podgladanie czy była czy jeszcze nie, a jak nie bedzie w srode to piatek znowu wiec sie dobrze wstrzeliłam ze mozna monitorowac
, pokazałam mu tez wykresy to powiedział, ze najpierw badania bo jezeli faktycznie mam taka krótką faze lut. to wtedy cos zaradzimy ale najpierw musze badanka zrobic ufff macica jest ładna, jajniki tez , zapomniałąm sie zapytac o endo z tego wszystkiego hahaha 30 min u niego siedziałam loo matko to chyba tyle jak cos zapomniałam to dpisze
Paula_29, Czarnula87, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
czekaja wrote:Czyli ogolnie wszystko ok:) teraz badanka monitoring i bedzie ok:)
a jaka masz fl??ale powiedział, zebym sobie narazie głowy tym nie zawracała bo to tylko program to po 1, a po 2 zobaczymy co wyjdzie w badankach, a po 3 z krotka faza sobie poradzimy
no i męzu mój tez ma zrobic badanie nasienia z tym to problem bedzie bo jak to facet.. ale damy radeWiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2014, 16:36
czekaja lubi tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:Inusia to jutro czekamy rano na wiesci !!!
trzymam kciuki
DziękiFajnie, że u ciebie dobrze. Z tą owulką tylko ciekawe, ale dobrze będzie na pewno
Ciekawe co tam w środę Ci powie.
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Ewelinka ciesze sie ze wszystko ok
teraz nic tylko dzialac..
Inusia czekamy na pozytywne wiesci
Ja mam wizyte przesunieta na sobote, a tak czekalam na piatek :p -
Eweloka84 wrote:napewno dam znac
co i jak sama ciekawa jestem
no i jeszcze te wyniki dzizess musze czekac tydzien aaaa!!!!
No to ja powtórzyłam ten nieszczęsny progesteron z ciekawości i czekam na wyniki do środy..