Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Eweloka84 wrote:ja to nie lubie tak czekac, chciałąbym juz teraz natychmiast a te badania w okreslonych dniach cyklu to mnie doprowadzaja do szału bo tyle trzeba czekac jak by nie moza zrobic ciach za jednym zamachem hahaha
No dokładnieEweloka84 lubi tę wiadomość
-
ewelinka super ze wsio jest ok
teraz tylko czekac
zrobic badanka i napewno sie uda
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
aa bo troche zalatana bylam
dzis kupilam sobie magazyn - chcemy byc rodzicami- starajac sie o dzieckociekawa jestem co to jest podobno jakis nowy
-
Eweloka84 wrote:endo chyba nie takie złe co? jak myslicie,
kurde jeszcze ze 100 pytan bym mu zadała a byłam taka zestresowana ze byscie padły ze smiechuja mialam tez takie tomoj gin az mlaskal i odrazu bylo to co moze podejdziemy do IUI bo wszystko jest piknie przygotowane
-
idobrze podobno ze droznosc powinno sie sprawdzic- a dwa ze podobno bardzo szybko sie po HSG zachodzi bo sa jajowody przepchane
-
no ale czego sie nie robi dla fasolinki
przezyłąm łyżeczkowanie bez żadnego znieczulenia wiec mysle ze nic gorszego nie ma a droznosc to juz pikus :)no ale zobacyzmy co tam gienek mi powie na razie mam w głowie monitoring i badanka jakos przezyje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2014, 17:17
Ania_84, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
a ja zaczynam swirowac.. ehh mialam sie nie nakrecac ... ;/
dzis caly dzien ciagna mnie od jajnika tak do srodka.. ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2014, 17:17
-
ehhh najgorzej boje sie znowu rozczarowania - nie dosc ze z ta praca lipa to jeszcze jak zobacze @ albo I kreche to chyba mi sie odechce .. jakies mnie dzisiaj negatywne emocje dopadaja ;/