Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja gadałam dzisiaj ze swoim ginem i powiedział, że mam się do niego odezwać jak tylko dostanę miesiączki jeśli ciąży nie ma bo mówiłam mu o tych okropnych bólach podbrzusza, będziemy musieli sprawdzić czy tamten dziwny pęcherzyk zniknął.
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Inusia mam nadzieje ze to jednak jest sliczna ciaza
Chciałabym bardzo, ale mam coś czucie, że nic z tego bo za dużo zagadek w tym cykluNo ale czekamy...
A u Ciebie Aniu jak z owulką w końcu?
-
no niby 8dpo
bo w 22 dc mialam progesteron 0,58 wiec to by sie zgadzalo bo owlka ukazala sie w 26 dc
-
No nic dzidzia przyjdzie wtedy kiedy bedzie odpowiedni czas
najgorzej to przekonac siebie o tym...
ja tez chcialam nie wkrecac sobie a jestem 2dpo i juz zaczynam fisiowac
doprowadźcie mnie do porazdku!!!!!
Ewelinka łyzeczkowanie bez znieczulenia jakim cudem??
ja sobie tego nie wyobrazam...Ania_84, Eweloka84, Saramago lubią tę wiadomość
-
starania powinni sklasyfikowac jako chorobe przewlekła .. i dawac refundacje na badania i leki
czekaja, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
czekaja wrote:No nic dzidzia przyjdzie wtedy kiedy bedzie odpowiedni czas
najgorzej to przekonac siebie o tym...
ja tez chcialam nie wkrecac sobie a jestem 2dpo i juz zaczynam fisiowac
doprowadźcie mnie do porazdku!!!!!
Ewelinka łyzeczkowanie bez znieczulenia jakim cudem??
ja sobie tego nie wyobrazam... -
Eweloka84 wrote:u mnie w szpitalu nie daja nic poza głupim jasiem ale tylko czlowiek skolowany po tym nic poza tym..
-
Ewelka dobrze, że endo piękne i pęcherzyki dojrzewają, a podobno na przemian raz z jednego raz z drugiego jajnika, więc jakby teraz dojrzał ten większy to w kolejnym cyklu będziecie działać na maxa.
Badanie nasienia to nic strasznego, są kliniki gdzie nie trzeba iść tylko można dowieźć do pół godziny, może na takie się zgodziEweloka84 lubi tę wiadomość
-
u mnie też pod narkozą taką krótkotrwałą czy jakoś tak. Spałam pół godzinki, obudziłam się na sali...po drodze ponoć coś gadałam do pielęgniarek, ale tego nie pamiętam i wiem że bredziłam bo dziewczyny z sali mi powiedziały, że mówiłam że "miło mi się z paniami spało..."masakra jakaś jak już dotarło do mnie że jest po to zaczęłam wyć