Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki. Nowy cykl od dzisiaj. Wyściskajcie mnie. Ale bez przesady, nie ma się co rozczulać. No. Do roboty
Czarnula87, Dorotucha lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Witajcie Dziewczynki
Na początku to chciałabym Was przeprosić że w piątek tak wparowałam i wyparowałam bez pożegnania. Otóż gdy odczytałam swoje wyniki zaczęłam buszować po neie co może oznaczać FSH powyżej 20. Im bardzie szukałam tym bardziej ryczałam bo wyczytałam że mogę juz wchodzić w menopauzę a szanse na ciążę mogą być już marne. Wtedy mój mężu się wkurzył wyłączył mi kompa i zabrał kabel i kazał sobie obiecać że nie będę czytać po forach o wynikach do wizyty u gienka bo sfiksuje od tego czytania. Dlatego dopiero dzisiaj do Was przychodzę z dużymi wyrzutami sumienia że tak głupio wszystko wyszło
Wczoraj byłam u gienka i nie chciała wierzyć że to są moje wyniki i podejrzewała błąd w diagostyce że mogło się zdarzyć że wpisali odwrotnie wyniki LH i FSH. Powiedziała że przeważnie LH jest wyższe od FSH a nie odwrotnie- nie wiem bo nie szukałam w necie
i kazała mi zrobić w przyszłym tygodniu Estradiol i jego wynik potwierdzi czy wyniki były dobrze zapisane. Jeżeli estradiol wyjdzie wysoki to znaczy że wyniki są źle podane jeżeli niski to są prawdziwe i będzie musiała mi wprowadzić blokadę estrogenową na 3 cykle co za tym idzie przerwanie starań na ten czas. Uspokoiłam się tym trochę bo może faktycznie ta diagnostyka się pomyliła i takie cuda wyszły ale nie powiedziała że nie mam już szans na ciążę więc nadzieja jest.
Najgorsze było to że dowiedziałam się tego wszystkiego dzień przed rocznicą straty moich aniołków i ból był podwójny. Ryczałam że tamta utracona ciąża mogła być ostatnią w moim życiu i że nasza Córcia nie będzie miała rodzeństwa
Ale już jest lepiej mężuś stara się ze wszystkich sił żeby na każdym kroku mi robić przyjemność w niedzielę pojechaliśmy za zakupy do Poznania zaszalałam w Ikei na odstresowanie i dziś mogę powiedzieć że burza opadła i zaczynam walkę o fasolkę wzięłam się w garść i powiedziałam sobie że zajdę w ciążę choćbym była już po menopauzie
bo nasza kochana Córeczka zasługuje na rodzeństwo a jeżeli się nie uda to będziemy się starać o adopcję gdyż in vitro nie wchodzi u nas w grę bo nie potrafiłabym zamrozić zarodków. Jeszcze raz WAS gorąco przepraszam i mam nadzieję że mnie nie wyklniecie z klanu ploteczkowego
-
Dorotka, mocno tulę i wspieram. Masz mądrego męża - to po pierwsze. A po drugie - na pewno to jakaś pomyłka. Bądź dobrej myśli
Czarnula87 lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Dzięki Dziewczynki jesteście kochane
już mi stresior troche przeszedł ale wczoraj jak wchodziłam do gabinetu to miała stresa takiego jak wtedy gdy szłam na wizytę gdy poroniłam nogi jak z waty zołądek w gardle i inne niesmaczne sytuacje
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2014, 09:18
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry
Dziewczeta jak Daria pisala nie zalamujemy sie tylko walczymy!!! My kobiety jestesmy strorzone zeby cale zycie o cos walczyc!!! Teraz czas na walke o upragnione dzieckopa,ietajcie ze my mamy siebie
wiele kobiet jest z tym wszystkim samych. A my mamy siebie i kochajacych facetow
Teraz sie martwicie zeby dzidzia przyszla a jak zobaczycie dwie kreski to bedziecie sie martwic o niaczy wszystko dobrze, czy serduszko bije itp.... Uwiezcie
tak wiec usmiech na twarz i szbla w dlon haha
A ja id sie szykowac bo zaraz do lekarza (niestety tylko ogolnego narazie) na pierwsza wizyteEweloka84, Ruda27, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA mi dzisiaj po wpisaniu rano temperatury ovu przesunęło owulkę na 22 dc i zaznaczyło ja piękną ciągłą krechą
szok normalnie
mimo że i tak przeczuwam, ze to cykl bezowulacyjny, to miło jednak popatrzeć na taki wykresik
Eweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
Dorotko tule mocno bedzie dobrze pewnei te glupie ma lpki w lab sie pomyliły
męzus dobrze mowi
Asiu tulee mocniutko i oby ten cykl byl szczesliwym duzo milego spontanicznego sexuwypełnionego super wystrzałowymi orgazmami
Zreszta o tym sexie to do wszystkich Was dziewczynekEweloka84, Czarnula87, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
a ja mam glupie myslenie czy czasem wczorajsze
w razie co nei zaszkodzi.. ale chyba nei ..a mi znowu niedobrze..moj mni dzis jeszcze dobil nie dosc ze mialam znowu jakies gflupie sny ze dowiedzialam sie ze jestem w ciazy i sie z nim rozstalam .. masakra.. a ten do mnie czy nie ejstem w ciazy ..boosttanio jakas rozbita chodze.. mowie mu ze nie wiem.. ale raczej watpie bo mdlosci to pewnie od stresu ;/
-
nick nieaktualny