Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:sprobuje mam jakiegos test ktory juz lezy od 3 dni taki strumieniowy o czulosci 10
Ania testuj, testuj teraz Ty
Trzymam mocno kciuki
Dorotucha, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
ja tak obstawialam ze ci zmieniInusia wrote:Ej dziewczyny, jak wpisałam dzisiejszą tempkę to ovu skubany przesunął mi owulkę z 9 na 18 dc aż!!!
a moze jeszcze nic straconego 
Ja sama neiw iem co roboic dziewczyny jakos mam serio metlik ;/ -
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:ja tak obstawialam ze ci zmieni
a moze jeszcze nic straconego 
Ja sama neiw iem co roboic dziewczyny jakos mam serio metlik ;/
Może coś w tym jest, teraz wrzucam na luz do końca cyklu, ma być bez spiny. Serduszkowanie było wystarczająco często, więc pozostaje czekać na rozwój sytuacji
A Ty kochana możesz spróbować np. jutro rano. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Powiem ci Aniu ze ja zrobilam 9 dpo pierwszy i nawet cienia nie bylo a 13 dpo byla piekna krecha
wiec proponuje że jesli juz to zatestuj 12 dpo 
Inusia szkoda ze sie tym razem nie udalo.... Choc jak dziewczyny mowia nic straconego
czasem sie wszystko opoznia i test wychodzi dopiero kilka dni pozniej 
A ja po wizycie... Okazalo sie ze bylismy tylko u pielegniarki. Powiedzialam o ciazy, o lekach i tu moje zaskoczenie....
Wpisala w karte euthyrox, kwas foliowy i jak doszla do magnezu to wystraszona sie pyta a to co??? To jej mowie ze magnez. A ona sie pyta czemu to w ciazy biore?' To jej mowie ze lekarz w pl mi przeoisal bo mialam bole brzucha na samym poczatku. A ona do mnie ze ona tego nie wpisze w karte bo tu w zyciu by mi polozna tego nie zapisala...
ze to metal wprowadzany do organizmu i oni tu tego w ciazy nie zapisauja. Mam o tym z polozna pogadac na spotkaniu.
A wizyta w czw o 14.30 i musze sie dzis kogos prosic zeby sie ze mna w pracy zamienil
ale zobaczymy co mi powie
nie moge sie doczekac
Czarnula87, Ania_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Paula55 wrote:Powiem ci Aniu ze ja zrobilam 9 dpo pierwszy i nawet cienia nie bylo a 13 dpo byla piekna krecha
wiec proponuje że jesli juz to zatestuj 12 dpo 
Inusia szkoda ze sie tym razem nie udalo.... Choc jak dziewczyny mowia nic straconego
czasem sie wszystko opoznia i test wychodzi dopiero kilka dni pozniej 
A ja po wizycie... Okazalo sie ze bylismy tylko u pielegniarki. Powiedzialam o ciazy, o lekach i tu moje zaskoczenie....
Wpisala w karte euthyrox, kwas foliowy i jak doszla do magnezu to wystraszona sie pyta a to co??? To jej mowie ze magnez. A ona sie pyta czemu to w ciazy biore?' To jej mowie ze lekarz w pl mi przeoisal bo mialam bole brzucha na samym poczatku. A ona do mnie ze ona tego nie wpisze w karte bo tu w zyciu by mi polozna tego nie zapisala...
ze to metal wprowadzany do organizmu i oni tu tego w ciazy nie zapisauja. Mam o tym z polozna pogadac na spotkaniu.
A wizyta w czw o 14.30 i musze sie dzis kogos prosic zeby sie ze mna w pracy zamienil
ale zobaczymy co mi powie
nie moge sie doczekac 
Heh, no proszę co kraj to obyczaj jak to mówią
-
nick nieaktualny
-
łasnie sie zastanwiam czy w 10 dpo jest sens ...a zalatwilam juz sobie lutke wiec moze pobiore do 12-13 dpo i wtedy zrobie
choc piersi mnie nie bola tylko co jakis czas swedza/.. wiec nie wiem nieodbrze mi tak faolowo co jakis czas..a tepka moze byc efektem lutki .. no nic zobacze
-
Ania_84 wrote:łasnie sie zastanwiam czy w 10 dpo jest sens ...a zalatwilam juz sobie lutke wiec moze pobiore do 12-13 dpo i wtedy zrobie
choc piersi mnie nie bola tylko co jakis czas swedza/.. wiec nie wiem nieodbrze mi tak faolowo co jakis czas..a tepka moze byc efektem lutki .. no nic zobacze
A kiedy kończy ci się lutka?