Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:sprobuje mam jakiegos test ktory juz lezy od 3 dni taki strumieniowy o czulosci 10
Ania testuj, testuj teraz TyTrzymam mocno kciuki
Dorotucha, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Inusia wrote:Ej dziewczyny, jak wpisałam dzisiejszą tempkę to ovu skubany przesunął mi owulkę z 9 na 18 dc aż!!!
a moze jeszcze nic straconego
Ja sama neiw iem co roboic dziewczyny jakos mam serio metlik ;/ -
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:ja tak obstawialam ze ci zmieni
a moze jeszcze nic straconego
Ja sama neiw iem co roboic dziewczyny jakos mam serio metlik ;/
Może coś w tym jest, teraz wrzucam na luz do końca cyklu, ma być bez spiny. Serduszkowanie było wystarczająco często, więc pozostaje czekać na rozwój sytuacji
A Ty kochana możesz spróbować np. jutro rano. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Powiem ci Aniu ze ja zrobilam 9 dpo pierwszy i nawet cienia nie bylo a 13 dpo byla piekna krecha
wiec proponuje że jesli juz to zatestuj 12 dpo
Inusia szkoda ze sie tym razem nie udalo.... Choc jak dziewczyny mowia nic straconegoczasem sie wszystko opoznia i test wychodzi dopiero kilka dni pozniej
A ja po wizycie... Okazalo sie ze bylismy tylko u pielegniarki. Powiedzialam o ciazy, o lekach i tu moje zaskoczenie....
Wpisala w karte euthyrox, kwas foliowy i jak doszla do magnezu to wystraszona sie pyta a to co??? To jej mowie ze magnez. A ona sie pyta czemu to w ciazy biore?' To jej mowie ze lekarz w pl mi przeoisal bo mialam bole brzucha na samym poczatku. A ona do mnie ze ona tego nie wpisze w karte bo tu w zyciu by mi polozna tego nie zapisala...ze to metal wprowadzany do organizmu i oni tu tego w ciazy nie zapisauja. Mam o tym z polozna pogadac na spotkaniu.
A wizyta w czw o 14.30 i musze sie dzis kogos prosic zeby sie ze mna w pracy zamienilale zobaczymy co mi powie
nie moge sie doczekac
Czarnula87, Ania_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paula55 wrote:Powiem ci Aniu ze ja zrobilam 9 dpo pierwszy i nawet cienia nie bylo a 13 dpo byla piekna krecha
wiec proponuje że jesli juz to zatestuj 12 dpo
Inusia szkoda ze sie tym razem nie udalo.... Choc jak dziewczyny mowia nic straconegoczasem sie wszystko opoznia i test wychodzi dopiero kilka dni pozniej
A ja po wizycie... Okazalo sie ze bylismy tylko u pielegniarki. Powiedzialam o ciazy, o lekach i tu moje zaskoczenie....
Wpisala w karte euthyrox, kwas foliowy i jak doszla do magnezu to wystraszona sie pyta a to co??? To jej mowie ze magnez. A ona sie pyta czemu to w ciazy biore?' To jej mowie ze lekarz w pl mi przeoisal bo mialam bole brzucha na samym poczatku. A ona do mnie ze ona tego nie wpisze w karte bo tu w zyciu by mi polozna tego nie zapisala...ze to metal wprowadzany do organizmu i oni tu tego w ciazy nie zapisauja. Mam o tym z polozna pogadac na spotkaniu.
A wizyta w czw o 14.30 i musze sie dzis kogos prosic zeby sie ze mna w pracy zamienilale zobaczymy co mi powie
nie moge sie doczekac
Heh, no proszę co kraj to obyczaj jak to mówią -
nick nieaktualny
-
łasnie sie zastanwiam czy w 10 dpo jest sens ...a zalatwilam juz sobie lutke wiec moze pobiore do 12-13 dpo i wtedy zrobie
choc piersi mnie nie bola tylko co jakis czas swedza/.. wiec nie wiem nieodbrze mi tak faolowo co jakis czas..a tepka moze byc efektem lutki .. no nic zobacze
-
Ania_84 wrote:łasnie sie zastanwiam czy w 10 dpo jest sens ...a zalatwilam juz sobie lutke wiec moze pobiore do 12-13 dpo i wtedy zrobie
choc piersi mnie nie bola tylko co jakis czas swedza/.. wiec nie wiem nieodbrze mi tak faolowo co jakis czas..a tepka moze byc efektem lutki .. no nic zobacze
A kiedy kończy ci się lutka?