X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ploty,Ploty ploteczki :D
Odpowiedz

Ploty,Ploty ploteczki :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to faktycznie mozna spróbować. 10-11 dzień powinno juz chyba coś wyjść nie? BO ja nie wiem... Nie znam się :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2014, 09:49

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu poczekaj do 12dpo najlepiej :) wtedy juz cos moze sie pokazac :) oby 2 krechy:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam problem :D W tamtym roku na dzień babci i dziadka dawaliśmy rączkę Michasia odbitą w masie solnej. I tak sie zastanawiam, bo nie mam żadnego pomysłu w tym roku, czy nie zrobić odbitej stópki? Michaś nie bardzo jeszcze do laurek, a nie chcę dawać kupowanych prezentów... Czy to nie będzie odebrane jako pójście na łatwiznę?

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo Ania no to teraz i na Ciebie bede czekac :D boziu ja to się stresuje Waszymi testami jak nie wiem hahaha

Dorotucha lubi tę wiadomość

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobiłam :)

Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69459.png
    2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniulka nie mogę się doczekać Twojego testowania bo czuję że II kreski będą :D

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olga fajny pomysł z tą odbitą stópką będzie do kolekcji z rączką :) moja Córcia rysuje ostatnio ostro to laurki po swojemu narysowała ;)

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olga moja sis robila np szkatulke na biuterie heh, sama pudelko i tam wysuwane szufladki z zapaleka dzieci ozdabialy plastelina czy czyms :p
    Albo moze ramka ze zdjeciem maluszka? Mysle, ze jak rok temu mieli raczke, twraz stopke to za duzo bo ten sam pomysl..

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Michaś niby też ostro rysuje wszystko i po wszystkim ale na laurkę to nie wiem czy się nadaje ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo korale z makaronu a maly niech pomaluje :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olgus napewno sie nadaje :) dziadkowie i tak sie uciesza jak on po swojemu porysuje cos :)

Dorotucha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko nie wiem czy będzie miał aż tyle chęci żeby 4 laurki pokolorować ;)

• Inusia Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kochane! Jestem w końcu :) Tak jak planowałam, zatestowałam dziś rano- wynik negatywny...czyli tak jak myślałam, cudów nie ma :( W sumie to innego wyniku się nie spodziewałam w tym cyklu. Teraz pozostaje mi czekać na tą cholerną @, czego nie znoszę, no ale cóż :)

A u Was jak poranek?

"Są w życiu rzeczy,o które warto walczyć do samego końca..."
    dxom2n0axvrn3fue.png
    akeuxzkrjqh8xpez.png
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To Ty narysuj jakiś prosty wzór a on pokoloruje np kwiatek a nie ważne jak to zrobi ważne że to będzie jego dzieło :)

Eweloka84 lubi tę wiadomość

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    buu Inusia szkoda, ale może jeszcze nic straconego ;)

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Inusia Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matulu, jak się rozpisałyście z rana, muszę nadrobić ;D

Eweloka84 lubi tę wiadomość

dxom2n0axvrn3fue.png
    akeuxzkrjqh8xpez.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadzam sie z Dorotka tak bedzie fajnie :)

Inusia nic straconego,. Tempka wysoko, a jest przed terminem @.. Jaki mialas test?

• Inusia Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotucha wrote:
    Witajcie Dziewczynki :) Na początku to chciałabym Was przeprosić że w piątek tak wparowałam i wyparowałam bez pożegnania. Otóż gdy odczytałam swoje wyniki zaczęłam buszować po neie co może oznaczać FSH powyżej 20. Im bardzie szukałam tym bardziej ryczałam bo wyczytałam że mogę juz wchodzić w menopauzę a szanse na ciążę mogą być już marne. Wtedy mój mężu się wkurzył wyłączył mi kompa i zabrał kabel i kazał sobie obiecać że nie będę czytać po forach o wynikach do wizyty u gienka bo sfiksuje od tego czytania. Dlatego dopiero dzisiaj do Was przychodzę z dużymi wyrzutami sumienia że tak głupio wszystko wyszło :( Wczoraj byłam u gienka i nie chciała wierzyć że to są moje wyniki i podejrzewała błąd w diagostyce że mogło się zdarzyć że wpisali odwrotnie wyniki LH i FSH. Powiedziała że przeważnie LH jest wyższe od FSH a nie odwrotnie- nie wiem bo nie szukałam w necie ;) i kazała mi zrobić w przyszłym tygodniu Estradiol i jego wynik potwierdzi czy wyniki były dobrze zapisane. Jeżeli estradiol wyjdzie wysoki to znaczy że wyniki są źle podane jeżeli niski to są prawdziwe i będzie musiała mi wprowadzić blokadę estrogenową na 3 cykle co za tym idzie przerwanie starań na ten czas. Uspokoiłam się tym trochę bo może faktycznie ta diagnostyka się pomyliła i takie cuda wyszły ale nie powiedziała że nie mam już szans na ciążę więc nadzieja jest. :) Najgorsze było to że dowiedziałam się tego wszystkiego dzień przed rocznicą straty moich aniołków i ból był podwójny. Ryczałam że tamta utracona ciąża mogła być ostatnią w moim życiu i że nasza Córcia nie będzie miała rodzeństwa :( Ale już jest lepiej mężuś stara się ze wszystkich sił żeby na każdym kroku mi robić przyjemność w niedzielę pojechaliśmy za zakupy do Poznania zaszalałam w Ikei na odstresowanie i dziś mogę powiedzieć że burza opadła i zaczynam walkę o fasolkę wzięłam się w garść i powiedziałam sobie że zajdę w ciążę choćbym była już po menopauzie ;) bo nasza kochana Córeczka zasługuje na rodzeństwo a jeżeli się nie uda to będziemy się starać o adopcję gdyż in vitro nie wchodzi u nas w grę bo nie potrafiłabym zamrozić zarodków. Jeszcze raz WAS gorąco przepraszam i mam nadzieję że mnie nie wyklniecie z klanu ploteczkowego ;)

Kochana, to nieźle się nastresowałaś...trzymam kciuki, żeby tamten wynik był jednak błędny <3

dxom2n0axvrn3fue.png
    akeuxzkrjqh8xpez.png
  • Inusia Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:
    Zgadzam sie z Dorotka tak bedzie fajnie :)

Inusia nic straconego,. Tempka wysoko, a jest przed terminem @.. Jaki mialas test?

No tempka się trzyma, dzisiaj też jest powyżej 37, właśnie muszę wpisać bo jeszcze nie zaglądałam do wykresu dzisiaj :P A test miałam Amil o czułości chyba 20 mIU/ml.

dxom2n0axvrn3fue.png
    akeuxzkrjqh8xpez.png
  • Inusia Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej dziewczyny, jak wpisałam dzisiejszą tempkę to ovu skubany przesunął mi owulkę z 9 na 18 dc aż!!!

Ania_84 lubi tę wiadomość

dxom2n0axvrn3fue.png
    akeuxzkrjqh8xpez.png
‹‹ 480 481 482 483 484 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ