X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ploty,Ploty ploteczki :D
Odpowiedz

Ploty,Ploty ploteczki :D

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to faktycznie mozna spróbować. 10-11 dzień powinno juz chyba coś wyjść nie? BO ja nie wiem... Nie znam się :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 stycznia 2014, 09:49

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2014, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu poczekaj do 12dpo najlepiej :) wtedy juz cos moze sie pokazac :) oby 2 krechy:D

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam problem :D W tamtym roku na dzień babci i dziadka dawaliśmy rączkę Michasia odbitą w masie solnej. I tak sie zastanawiam, bo nie mam żadnego pomysłu w tym roku, czy nie zrobić odbitej stópki? Michaś nie bardzo jeszcze do laurek, a nie chcę dawać kupowanych prezentów... Czy to nie będzie odebrane jako pójście na łatwiznę?

• Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo Ania no to teraz i na Ciebie bede czekac :D boziu ja to się stresuje Waszymi testami jak nie wiem hahaha

Dorotucha lubi tę wiadomość

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobiłam :)

Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69459.png
    2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniulka nie mogę się doczekać Twojego testowania bo czuję że II kreski będą :D

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olga fajny pomysł z tą odbitą stópką będzie do kolekcji z rączką :) moja Córcia rysuje ostatnio ostro to laurki po swojemu narysowała ;)

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olga moja sis robila np szkatulke na biuterie heh, sama pudelko i tam wysuwane szufladki z zapaleka dzieci ozdabialy plastelina czy czyms :p
    Albo moze ramka ze zdjeciem maluszka? Mysle, ze jak rok temu mieli raczke, twraz stopke to za duzo bo ten sam pomysl..

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Michaś niby też ostro rysuje wszystko i po wszystkim ale na laurkę to nie wiem czy się nadaje ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Albo korale z makaronu a maly niech pomaluje :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2014, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olgus napewno sie nadaje :) dziadkowie i tak sie uciesza jak on po swojemu porysuje cos :)

Dorotucha lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko nie wiem czy będzie miał aż tyle chęci żeby 4 laurki pokolorować ;)

• Inusia Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kochane! Jestem w końcu :) Tak jak planowałam, zatestowałam dziś rano- wynik negatywny...czyli tak jak myślałam, cudów nie ma :( W sumie to innego wyniku się nie spodziewałam w tym cyklu. Teraz pozostaje mi czekać na tą cholerną @, czego nie znoszę, no ale cóż :)

A u Was jak poranek?

"Są w życiu rzeczy,o które warto walczyć do samego końca..."
    dxom2n0axvrn3fue.png
    akeuxzkrjqh8xpez.png
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To Ty narysuj jakiś prosty wzór a on pokoloruje np kwiatek a nie ważne jak to zrobi ważne że to będzie jego dzieło :)

Eweloka84 lubi tę wiadomość

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    buu Inusia szkoda, ale może jeszcze nic straconego ;)

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Inusia Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O matulu, jak się rozpisałyście z rana, muszę nadrobić ;D

Eweloka84 lubi tę wiadomość

dxom2n0axvrn3fue.png
    akeuxzkrjqh8xpez.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgadzam sie z Dorotka tak bedzie fajnie :)

Inusia nic straconego,. Tempka wysoko, a jest przed terminem @.. Jaki mialas test?

• Inusia Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotucha wrote:
    Witajcie Dziewczynki :) Na początku to chciałabym Was przeprosić że w piątek tak wparowałam i wyparowałam bez pożegnania. Otóż gdy odczytałam swoje wyniki zaczęłam buszować po neie co może oznaczać FSH powyżej 20. Im bardzie szukałam tym bardziej ryczałam bo wyczytałam że mogę juz wchodzić w menopauzę a szanse na ciążę mogą być już marne. Wtedy mój mężu się wkurzył wyłączył mi kompa i zabrał kabel i kazał sobie obiecać że nie będę czytać po forach o wynikach do wizyty u gienka bo sfiksuje od tego czytania. Dlatego dopiero dzisiaj do Was przychodzę z dużymi wyrzutami sumienia że tak głupio wszystko wyszło :( Wczoraj byłam u gienka i nie chciała wierzyć że to są moje wyniki i podejrzewała błąd w diagostyce że mogło się zdarzyć że wpisali odwrotnie wyniki LH i FSH. Powiedziała że przeważnie LH jest wyższe od FSH a nie odwrotnie- nie wiem bo nie szukałam w necie ;) i kazała mi zrobić w przyszłym tygodniu Estradiol i jego wynik potwierdzi czy wyniki były dobrze zapisane. Jeżeli estradiol wyjdzie wysoki to znaczy że wyniki są źle podane jeżeli niski to są prawdziwe i będzie musiała mi wprowadzić blokadę estrogenową na 3 cykle co za tym idzie przerwanie starań na ten czas. Uspokoiłam się tym trochę bo może faktycznie ta diagnostyka się pomyliła i takie cuda wyszły ale nie powiedziała że nie mam już szans na ciążę więc nadzieja jest. :) Najgorsze było to że dowiedziałam się tego wszystkiego dzień przed rocznicą straty moich aniołków i ból był podwójny. Ryczałam że tamta utracona ciąża mogła być ostatnią w moim życiu i że nasza Córcia nie będzie miała rodzeństwa :( Ale już jest lepiej mężuś stara się ze wszystkich sił żeby na każdym kroku mi robić przyjemność w niedzielę pojechaliśmy za zakupy do Poznania zaszalałam w Ikei na odstresowanie i dziś mogę powiedzieć że burza opadła i zaczynam walkę o fasolkę wzięłam się w garść i powiedziałam sobie że zajdę w ciążę choćbym była już po menopauzie ;) bo nasza kochana Córeczka zasługuje na rodzeństwo a jeżeli się nie uda to będziemy się starać o adopcję gdyż in vitro nie wchodzi u nas w grę bo nie potrafiłabym zamrozić zarodków. Jeszcze raz WAS gorąco przepraszam i mam nadzieję że mnie nie wyklniecie z klanu ploteczkowego ;)

Kochana, to nieźle się nastresowałaś...trzymam kciuki, żeby tamten wynik był jednak błędny <3

dxom2n0axvrn3fue.png
    akeuxzkrjqh8xpez.png
  • Inusia Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:
    Zgadzam sie z Dorotka tak bedzie fajnie :)

Inusia nic straconego,. Tempka wysoko, a jest przed terminem @.. Jaki mialas test?

No tempka się trzyma, dzisiaj też jest powyżej 37, właśnie muszę wpisać bo jeszcze nie zaglądałam do wykresu dzisiaj :P A test miałam Amil o czułości chyba 20 mIU/ml.

dxom2n0axvrn3fue.png
    akeuxzkrjqh8xpez.png
  • Inusia Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ej dziewczyny, jak wpisałam dzisiejszą tempkę to ovu skubany przesunął mi owulkę z 9 na 18 dc aż!!!

Ania_84 lubi tę wiadomość

dxom2n0axvrn3fue.png
    akeuxzkrjqh8xpez.png
‹‹ 480 481 482 483 484 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ