Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny mam problem
W tamtym roku na dzień babci i dziadka dawaliśmy rączkę Michasia odbitą w masie solnej. I tak sie zastanawiam, bo nie mam żadnego pomysłu w tym roku, czy nie zrobić odbitej stópki? Michaś nie bardzo jeszcze do laurek, a nie chcę dawać kupowanych prezentów... Czy to nie będzie odebrane jako pójście na łatwiznę?
-
nick nieaktualnyOlga moja sis robila np szkatulke na biuterie heh, sama pudelko i tam wysuwane szufladki z zapaleka dzieci ozdabialy plastelina czy czyms :p
Albo moze ramka ze zdjeciem maluszka? Mysle, ze jak rok temu mieli raczke, twraz stopke to za duzo bo ten sam pomysl.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry kochane! Jestem w końcu
Tak jak planowałam, zatestowałam dziś rano- wynik negatywny...czyli tak jak myślałam, cudów nie ma
W sumie to innego wyniku się nie spodziewałam w tym cyklu. Teraz pozostaje mi czekać na tą cholerną @, czego nie znoszę, no ale cóż
A u Was jak poranek? -
nick nieaktualny
-
Dorotucha wrote:Witajcie Dziewczynki
Na początku to chciałabym Was przeprosić że w piątek tak wparowałam i wyparowałam bez pożegnania. Otóż gdy odczytałam swoje wyniki zaczęłam buszować po neie co może oznaczać FSH powyżej 20. Im bardzie szukałam tym bardziej ryczałam bo wyczytałam że mogę juz wchodzić w menopauzę a szanse na ciążę mogą być już marne. Wtedy mój mężu się wkurzył wyłączył mi kompa i zabrał kabel i kazał sobie obiecać że nie będę czytać po forach o wynikach do wizyty u gienka bo sfiksuje od tego czytania. Dlatego dopiero dzisiaj do Was przychodzę z dużymi wyrzutami sumienia że tak głupio wszystko wyszło
Wczoraj byłam u gienka i nie chciała wierzyć że to są moje wyniki i podejrzewała błąd w diagostyce że mogło się zdarzyć że wpisali odwrotnie wyniki LH i FSH. Powiedziała że przeważnie LH jest wyższe od FSH a nie odwrotnie- nie wiem bo nie szukałam w necie
i kazała mi zrobić w przyszłym tygodniu Estradiol i jego wynik potwierdzi czy wyniki były dobrze zapisane. Jeżeli estradiol wyjdzie wysoki to znaczy że wyniki są źle podane jeżeli niski to są prawdziwe i będzie musiała mi wprowadzić blokadę estrogenową na 3 cykle co za tym idzie przerwanie starań na ten czas. Uspokoiłam się tym trochę bo może faktycznie ta diagnostyka się pomyliła i takie cuda wyszły ale nie powiedziała że nie mam już szans na ciążę więc nadzieja jest.
Najgorsze było to że dowiedziałam się tego wszystkiego dzień przed rocznicą straty moich aniołków i ból był podwójny. Ryczałam że tamta utracona ciąża mogła być ostatnią w moim życiu i że nasza Córcia nie będzie miała rodzeństwa
Ale już jest lepiej mężuś stara się ze wszystkich sił żeby na każdym kroku mi robić przyjemność w niedzielę pojechaliśmy za zakupy do Poznania zaszalałam w Ikei na odstresowanie i dziś mogę powiedzieć że burza opadła i zaczynam walkę o fasolkę wzięłam się w garść i powiedziałam sobie że zajdę w ciążę choćbym była już po menopauzie
bo nasza kochana Córeczka zasługuje na rodzeństwo a jeżeli się nie uda to będziemy się starać o adopcję gdyż in vitro nie wchodzi u nas w grę bo nie potrafiłabym zamrozić zarodków. Jeszcze raz WAS gorąco przepraszam i mam nadzieję że mnie nie wyklniecie z klanu ploteczkowego
Kochana, to nieźle się nastresowałaś...trzymam kciuki, żeby tamten wynik był jednak błędny -
Ruda27 wrote:Zgadzam sie z Dorotka tak bedzie fajnie
Inusia nic straconego,. Tempka wysoko, a jest przed terminem @.. Jaki mialas test?
No tempka się trzyma, dzisiaj też jest powyżej 37, właśnie muszę wpisać bo jeszcze nie zaglądałam do wykresu dzisiajA test miałam Amil o czułości chyba 20 mIU/ml.