Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aaa jestem spowrotem
Tesciowa na skypie dzwonila. Bylam sie troche ogarnac przed praca...
Zaraz zupke zjemy (oby) i niedlugo do pracy.
Wiem ze do maja sporo czasu ale moze bedzie ok i niedlugo przejdzie i bede sie cieszyc jak nalezy ta ciaza
A w maju nam sie szykuje komuńia mojego chrzesniaka i chrzciny syna u brata mojego T ( pewnie bedzie moj T chrzestnym bo na slubue byl swiadkiem) wiec nas skrobnie
Zaraz ide podpatrzen nowe osobki na fb:)czekaja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paula_29 wrote:A za mną od 3 dni chodzą lody, taką mam straszną ochotę, że dziś zapowiedziałam mężowi, że bez lodów do domu nie wpuszczam
Paula ja wczoraj wsunelam koncowke lodowtrzeba w nowe sie zaopatrzyc
i gorfy z dzemem mi podchodza
Paula_29 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula_29 wrote:Olga a jak idzie szukanie pracy?
Dupnie, wysłąlam już ze 20 cv i ciszasroda/czwartek mam wolne więc zacznę szukać poza siedlcami, pewnie w wawie. Bo skoro i tak nie ma mnie po 10-12 godzin w domu to to samo mi wyjdzie praca 8 godzin tam plus dojazdy
-
nick nieaktualnyPaula ja zapierdzielam jak dziki osioł, same wiecie jaką mam sytuację w pracy bo tego nie kryję i ledwo wyciągam 1000-1100 zł. Ale zrezygnować nie mogę bo nas na to nie stać niestety. Wolałabym te 1200 po dwóóch fakultetach niz to co mam teraz
serioo.... oby było normalnie...
Ale to fakt w polsce są gówniane pieniądze i ni jak idzie za to życ -
Wiesz Olga jeszcze się nie poddawaj, bo bardzo często jest tak, że oni dopiero po miesiącu zaczynają dzwonić, zanim zbiorą wszystkie Cv, zanim przeczytają to trochę mija, a najczęściej się im nie spieszy, także zobaczysz zaczną dzwonić