Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wiem kto to puscil ale poszlo. I to wie najwieksza plotkara w fabryce
Zobaczymy jak to przyjma... Co ma byc to bedzie. Moj t powiedzial ze my jestesmy najwazniejsi a praca mam sie nie martwic
Polozna mi powiedziala ze jak zglosze to maja obowiazek zapewnic mi lekka prace i dbac o mnieCzarnula87, Ania_84, Eweloka84, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja siedze i mysle.. czy nie isc jutro do gina..robilm dzis test o czulosci 10 rano i nic nie wykazał coprowada z drugiego moczu b o 3 poszlam siusiu a pozniej o 6 wlasnieposzłam.. ajak cos jest nie tak.. nie no wariuje cholera by to wziela ..mialam sie nei stresowac
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja juz widze jakies czarne senariusze a to ze moze jakas torbiel..a to mzoe jakas pozamaciczna.. skoro mi sie zatrzymał okres a test negatywny ..nie no ocipiec mozna
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Ja to wiem, że jak nie ciąża to an pewno okres bede miała po lutce
A ewidentnie mam ostatnio objawy na @ chociaż na boje nadal babka wróżyła
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:ja włąsnie zadychobjawow typowo na @ nie mam boli @ nie mam .. cyck.. sa wrazliwe przy dotyku ale nei bola.. sutki ostatnio kłuja co jakis czas..i mdli mnei z rana od 4 dni .. krzyz 0 jedynie podobnie jak na @
sutki też mam wrazliwe przy dotknnięciu, zemdliło mnie może ze dwa razy, a jedynie takie typowo u mnie na okres to bieganie do kibelka... najgorzej że nie wiem jakie objawy miałam przy pierwszej ciązy... bo jak dowiedziałam się to był juz 7 tydzień to wtedy wyczulenie na zapachy sennośc i wstręt do kawy to juz normalne... -
Czarnula87 wrote:Aniu a może po skończeniu lutki @ przyjdzie? u mnie zawsze jest dzień odstępu po lutce i jest @
zwykle FL mam 13-14 dni .. dlatego nie wiem ..moze faktycznei sie przesunelo bo tempka zaczela podskakiwac odkad testy owu wyszły pozytywnie
-
nick nieaktualny