Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Obyyy... Dziekuje
teraz tylko luzik i odpoczywamy
i liczymy baranki
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Dalej mam brudny sluz
nie wiem co zrobic
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Moze Aniu, ale ja juz luteine 1,5 mies biore .. Ehh wykoncze sie
zobaczysz
kiedy masz wizyte jakas ??
-
Bosze ale z was wariatki. Co sie usmialam z tej cenzury i z was
A mojemu jak przeczytalam o buleczkach i paroweczkach i MIELONYCH to padl
Ja juz po wizycie. Tak sie balam a bylo boskookazalo sie ze polozna byla inna w zastepstwie ale marze zeby ona mnie prowadzila. Szkotka a wie gdzie jest Zakopane i byla tam
uwielbia polska wisniowke i umie powiedziec po polsku porod kleszczowy hajahaha
i pieluszki
kocham ja
Od razu mi podzwonila do szpitala zeby mnie na badania krwi umowic za dwa tyg. Potem na usg. Powiedziala ze postara sie na kazda wizyte zalatwic mi ta sama przemila pańia tlumaczke ( choc polozna swietnie rozumialam i bez tlumacza by sie obeszlo) ale wole zeby w razie czego byl.
Zalozyla karte ciazy, wybralismy szpital do porodu. Powiedziala ze w szpitalu na wizycie dadza mi za darmo witaminy (chyba ze chce miec wczesniej to moge kupic).
We wtorek ide na badanie krwi na tarczyce i zaszczepic sie na grype bo tu zalecaja kobietom w ciazy... Ogolnie wrazenia mega super
Daria jesli ci nie przejda te plamienia albo sie nasila to jedz do szpitala... Lepiej dmuchac na zimne uwazam.Ania_84, czekaja, Czarnula87, Eweloka84, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
Daria rzeczywiscie wierze w to ze jest ok i to wszystko spowodowane terminem miesiaczki ale dla Twojego spokoju lepiej jak pisze Paula dmuchac na zimne.Pojedx na spokojnie do szpitala troche nawymyslaj bardziej ze masz skurcze ze krwawisz zeby cie z kwitkiem nie wysłali. Ja przy mojej pierwszej ciazy miałam plamienia w 8tc w jednym szpitalu mnie odesłali to pojechałam do drugiego powiedziałam ze mam krwawienia skurcze i ze bardzo boli i dopiero wtedy zrobili mi usg i okazałao sie ze wszystko ok.
Takze jedx i sie nie stresuj a my tu wszystkie kciuki trzymamy:)
i spokojnie bo Twoje nerwy nic nie pomoga
sciskamy -
Paula55 wrote:Zasadzie nie wiem czy w porzadku bo zadnych badan nie mialam jeszcze
taki wywiad do karty ciazy o chorobach itp.
Na krew ide we wtorek. A na usg pewnie gdzies za 3 moze 4 tyg dopiero...badania tez niedlugo a te 3 tyg szybko zleca
Paula55 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnywariatki moj kochane!! :* az sie poplakalam ze smiechu
mrzu tez sie brechal jak mu czytalam niektore wypowiedzi a mielone powalily go totalnie
Paulinko to fajnie ze na taka mila trafilas)
Daria lepiej dmuchac na zimne. Ja w 12tc tez mialam plamienie .ieduze ale bylo. polecialam do gina i dal mi skierowanir do szpitala z wpisem poronienie zagrazajace okazalo sie z nic sie nie dzieje wsio jest oki3 dni polezalam pod kontrola i do domku mnie puscili. Lepiej sprawdzic niz potem zalowac. ja tam wierze z jest wszystko oki
)
Ania_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Dziekuje dziewczeta
troche jestem spokojniejsza
teraz ide obiadek robic bo glodna jestem
P.s. Dzis sie okazalo ze ktos juz w pracy puscil plote o mojej ciazy i jutro musze isc w pracy powiedziec... -
nick nieaktualny