Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarnula87 wrote:Twój wykresik bardziej mi wygląda na fasolkowy niż mój
mój to taki śmieszny pokraczny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
chyba pojde jutro na bete .. przynajmnie jak wyjdzie negatywna to wykluczy moje czarne mysli ze to mzoe gdzies indziej sie ulokowalo ..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:chyba pojde jutro na bete .. przynajmnie jak wyjdzie negatywna to wykluczy moje czarne mysli ze to mzoe gdzies indziej sie ulokowalo ..
Chyba tak będzie najlepiej dla twojego zdrowia psychicznego Aniuwtedy będziesz mogła poczekać czy lutka zadziała normalnie cyz trzeba iść do gina. Bo równie dobrze mogło ci sie w cyklu poprzestawiać prze choroby. Antybiotyk też chyba brałas?
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAntybiotyki mogą wpłynąć na długość cyklu zwykle doprowadzając do jego wydłużenia. Sama infekcja może wywrzeć podpobny efekt.
Domowe testy ciążowe dają wiarygodny wynik z porannej porcji moczu dopiero po 14 dniach od daty ryzykownego zbliżenia.
Radziłabym zatem poczekać jeszcze kilka dni i ewentualnie powtórzyć test.
Pozdrawiam.
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Anka masz racje idz na bete i bedziesz wiedziała. Jesli jestes jutro wyjdzie na pewno bo to juz 11dpo. Mysle ze ovu mialas tak jak jest zaznaczone i po prostu wszystko sie przesuneło parę dni. Skoro masz sie denerwowac i czekac to lepiej sprawdzic:)
-
Czarnula87 wrote:Antybiotyki mogą wpłynąć na długość cyklu zwykle doprowadzając do jego wydłużenia. Sama infekcja może wywrzeć podpobny efekt.
Domowe testy ciążowe dają wiarygodny wynik z porannej porcji moczu dopiero po 14 dniach od daty ryzykownego zbliżenia.
Radziłabym zatem poczekać jeszcze kilka dni i ewentualnie powtórzyć test.
Pozdrawiam. -
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Aniu rilax
To ja ci wkleiłam z jakiegoś portalu o zdrowiu
tak żebyś się troszeńkę uspokoiła że antybiotyk i choroba mogą wydłużyć troszkę cykl :]
hehe .. raczej bys nie napislaa mi ryzykownegoczekaja lubi tę wiadomość
-
dobra podjelam decyzje.. poczekam do niedzieli i ani jednego testu do niedzieli ..
nawet maz mi powedzial ze juz mi chowa w domu testy i wyplaca wszystko z konta zebym nie maial na bete
Czarnula87, czekaja lubią tę wiadomość
-
a ja oświadczam, że jak mi ovu pokaże owulację to rzucam w kąt wykres...i niech się dziewje co chce...
chce mieć spokój podczas urlopu w przyszłym tygodniu!!!!
A co!Ania_84, Czarnula87, Eweloka84, czekaja, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo to czekamy we dwie do niedzieli
jak mi nie przyjdzie @ to w niedzielę testuję.
SPrawdzałam teraz szyjkę twardo i wysoko i ciasno jakos.... I tempa powyżej 37... zawsze miałam wieczorami przed @ maks 36,7-36,8.....
Kuźwa normalnie nie mogę sama ze sobą jużAnia_84, czekaja lubią tę wiadomość
-
Olga my serio idziemy tak samo teraz tez sprawdzalam jak nigdy ..bo przestalam po owulce. i mam wysoko..twardo i ciasno jak cholera
tempke mam pod pacha 36,9 a tam na dole 37,4Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
Pisellini wrote:a ja oświadczam, że jak mi ovu pokaże owulację to rzucam w kąt wykres...i niech się dziewje co chce...
chce mieć spokój podczas urlopu w przyszłym tygodniu!!!!
A co!