Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:ja nie raz tak mialam po owlce ze mnei pozniej jeszcze "zalewało"
no nic jakos sie przezyje ale takie uczucie ze co chwile latam do wc bo mam wrazenie ze @ przyszła hahaha
-
nick nieaktualny
-
dzięki hehe ale znając moje szczęście to pewnie nawet nie zdąże zatestować bo przyjdzie małpa jedna, albo zatestuje wyjdzie jedna kreska i przyjdzie.. zawsze tak jest hihi.. a tak bardzo bym chciała bo M mój wyjechał do pracy za granice tydzień temu i byłby prezent na walentynki już nawet miałam taki pomysł że wysłałabym mu walentynke on otwiera a w niej pozytywny teścik hihi ehhh... Marzenia : P
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
Stokrotka21 wrote:dzięki hehe ale znając moje szczęście to pewnie nawet nie zdąże zatestować bo przyjdzie małpa jedna, albo zatestuje wyjdzie jedna kreska i przyjdzie.. zawsze tak jest hihi.. a tak bardzo bym chciała bo M mój wyjechał do pracy za granice tydzień temu i byłby prezent na walentynki już nawet miałam taki pomysł że wysłałabym mu walentynke on otwiera a w niej pozytywny teścik hihi ehhh... Marzenia : P
będzie dobrze
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:ja za niedługo bede uciekac bo mój męzu mnie dziś zabiera na gyrosa, suróweczke i frytki hahahaah nie ma to jak "zdrowe" jedzenie
ja dziś lasagne robię
Ania_84, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
u mnie ziemniaczki z sosem z mieska i suruweczka
I patelnia na meza za to ze nie napalilDorotucha, Eweloka84, Paula55 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie dzisiaj pomidoróweczka :] i ostatni dzień na słodkie
od jutra bardziej dietetycznie
- zero białego pieczywa
- jak najmniej białego makaronu ( ;( )
- zero napojów gazowanych
- 2l wody dziennie
- jak siedzę w domu to 5 osiłków w odstępach co 3 godziny
- jak jestem w pracy to 3 posiłki dziennie
- zero słodyczy (chyba że mnie zassie to pozwole sobie na coś małego żeby się zupełnie nie złamać)
- więcej warzyw i owocówAnia_84, Dorotucha, Paula55 lubią tę wiadomość
-
Dorotucha wrote:patelnia mi się z czymś innym skojarzyła
przepraszam za brudne myśli
Eweloka84, Dorotucha lubią tę wiadomość