Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruda27 wrote:No my bedziemy miec drugie lozeczko u mamy :p bo tez pewnie czesto tu bedziemy.. A turystyczne ma ten minus ze jest dosc nisko, ciezko maluszka wyciagnac na samym poczatku
Ale te turystyczne tez maja regulowana wysokosc
http://www.ebay.co.uk/itm/Child-travel-bed-cot-Bassinet-Playpen-w-Entryway-baby-Portable-Multi-Colors-NEW-/221192785465?pt=UK_Baby_Nursery_Furniture_ET&var=&hash=item33801e0e39Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzarnula87 wrote:Moje drogie Panie, kochane współtowarzyszki doli i niedoli... w tym oto miejscu pragnę was poinformować, że nowy cykl (nr 4) uważam oficjalnie za otwarty!
Buuu... Lipa.. Ale do boju kochana!
Paula dobrze ze nie masz mikrofalii, jest niezdrowa :p -
Ruda27 wrote:No my bedziemy miec drugie lozeczko u mamy :p bo tez pewnie czesto tu bedziemy.. A turystyczne ma ten minus ze jest dosc nisko, ciezko maluszka wyciagnac na samym poczatku
-
nick nieaktualny
-
Olga teraz trzymam kciuki za dobre badanka
i sexownego cyklu
ja dalej czekam.. @ sie bawi w ciuciubabke ;/Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Soję już od dzisiaj zacyznam łykać :] zobaczę w tym cyklu kiedy owulka się pojawi a lutkę będę brała tak jak do tej pory, chcę żeby te cykle były równomiernie długie :]
teraz realizacja i zwycięstwo
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
Hahaha. Jak sie ciesze ze macie takie podejscie
Myszki naprawde sie nie zniechecajcie... Ja tez troche walczylamnie kazdemu idzie jak po masle. Za to bedziemy umialy bardziej to docenic. A i zobaczycie ze w tym roku jak jeden maz bedziemy brzuchatki
Dorotucha, Ania_84, Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Paula55 wrote:Hahaha. Jak sie ciesze ze macie takie podejscie
Myszki naprawde sie nie zniechecajcie... Ja tez troche walczylamnie kazdemu idzie jak po masle. Za to bedziemy umialy bardziej to docenic. A i zobaczycie ze w tym roku jak jeden maz bedziemy brzuchatki
Paula55, Eweloka84 lubią tę wiadomość