Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
No hello ponownie
zrobiłam to ciasto z mikrofali i chyba za czubate łyżki kakao dałam bo wyszło mi trochę gorzkie ale wszamałyśmy z Młodą całe z apetytem bo Mężu za karę nie dostał bo powiedział "a co to za krowi placek leży w kuchni na talerzu" powiedziałam że ciasto a on : "chyba porcja dla chomika" a ja w śmiech z tym chomikiem bo jakby czytał nasze rozmowy ale spał więc nie mógł
Strzeliłam mu focha i powiedziałam że jutro rano seksu nie będzie za obrazę mojego ciasta
zrobiłam je z jednej porcji na próbę w głebokim talerzu i płaski wyszedł. Potem łaził i się łasił gach jeden
nawet piwo mi poszedł kupić do sklepu na zgodę bo marudziłam że czarną Fortunkę bym wypiła
faceci...
Eweloka84, Ania_84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Anka Ty mnie dzisiaj rozwalaszAnia_84 wrote:Przypomnienie FOCH skrót fachowa obsługa c.uja

no nie takiej obsługi mu nie zafundowałam bo rano armia poszła w bój a teraz musi sie regenerować do powiedzmy wieczora jutro
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ja od nowego cyklu kupuje mojemy termometr i bede mu przed sexioren mierzyć temp jajek
jak za gorące to lód najajka
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
Moj jak usłyszał ci to znaczy to jak tylko sue zapomnę i mówię do niego FOCH to ten ta serio dawaj mała strElaj focha ile wiezie
Dorotucha lubi tę wiadomość