Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:Moj jak usłyszał ci to znaczy to jak tylko sue zapomnę i mówię do niego FOCH to ten ta serio dawaj mała strElaj focha ile wiezie
Ania_84, Czarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Inusia wrote:Dorcia, sprzęt przedni
normalnie musze zamówić mojemu Męzowi u kumpelki która na drutach robi albo sama się za to zabrać bo zabawka może być z tego niezła
-
Dorotucha wrote:Pierwszy raz to widziałam u nas w jednym lokalu= wisiał taki sam za barem przy lampie
normalnie musze zamówić mojemu Męzowi u kumpelki która na drutach robi albo sama się za to zabrać bo zabawka może być z tego niezła
Hahaha, nieźle to musi wyglądać w praktyce -
nick nieaktualnyJa tez musialam do was zajrzec przed spaniem
ocieplacze super!! Foch znalam lrcz zapomnialam bo pamiec dobra lecz krotka mialam
przede mna dluga noc. mnie znowu gardlo zaczyna draznic. a mlody spac nie moze. fluk z nosa malutki i ciagly kaszelco.chwile.placz i sie budzi. dobrze ze okres mam to nie mam wyrzutow ze z malym spie zamiast z duzym
no i dobrze ze w poniedzialek wizyta u pani dr to zalatwi cala.nasza trojkeDorotucha, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Czytam Was cały czas tylko ze jak przeczytam to mija godina i dalej musze uciekac:)
kazdy weekend u mnie taki zakrecony:)
nie zmieniłam nicka ktos mi zdjecie zaje ał
miłego dnia dziewczynkiL(
ide sniadanie robic dla skacowanego meza:)Dorotucha, Czarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość