Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
czekaja wrote:Czytam Was cały czas tylko ze jak przeczytam to mija godina i dalej musze uciekac:)
kazdy weekend u mnie taki zakrecony:)
nie zmieniłam nicka ktos mi zdjecie zaje ał
miłego dnia dziewczynkiL(
ide sniadanie robic dla skacowanego meza:)Mężusiowi to maślankę na kacyk zapodaj
fajna impra musiałam być
czekaja lubi tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny
Ja za 10 min się stawiam na posterunku test negatywny temka spadla do 36_54 wiec @ juz nie długo czuje to w cyckachDorotucha, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Czesc dziewczyny
Ja za 10 min się stawiam na posterunku test negatywny temka spadla do 36_54 wiec @ juz nie długo czuje to w cyckachA w d.upę z tą tempką niech spada na drzewo
jak przyjdzie @ to będzie miała z nami do czynieniaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2014, 09:02
-
Dorotko niech w koncu przyjdzie..bo wiem ze to nie fasolka.. chce juz miec ten cykl za soba zrobic badanka jak do wtorku nie dostane to ide do gina..nieh zobaczy co sie dzieje..;/
Dorotucha lubi tę wiadomość
-
Znowu powtarza sie to co bylo w 2012 roku..rzedluza sie .. i co w 2012 roku milam 2 @
i tak samo w styczniu sie zatrzymała .. ;/
-
nick nieaktualnyHej. Ledwo żyję. Mały całą noc marudził, płakał, kasłał aż do wymiotów prawie. Odciągnęłam mu chyba pół tony ropy z nosa.... Ja też zaflukana, gardziołko znowu boli, czuje że i mi się ropa zbiera
Jutro do lekarza.
Jeszcze mnie cholera brzuszek pobolewa przez tą moją @.
Do 15 jestem sama w domku, bo rodzice małego zabrali :] -
nick nieaktualny
-
Ojjj Olga to lepiej póki wczesnie isc do lekarza.. ja poszłam i wsume zostal mi katar - oby tylko to bo ju zmam dosc chorób.. ;/ postanowilam od tego cyklu pic olej lniany, omege, mace, mg b6, kwasik foliowy ... a jutro pojde do tego znajomego gin i poprosze zeby on mi napisal jakie powinnam zrobic badania i zeby mi je wypisal.. zobaczymy.. a jak @ nieprzyjdzie to ide we wtorek do tego z kliniki i sobie z nim pogadam.. juz sama nie wiem moze podejsc do tej inseminacji
-
W sumie to masz racje przynajmniej będziesz wiedzieć na czym stoisz
mój najdłużyszy cykl trwał 42 dni. Będzie dobrze Kochana :*
Słucham sobie "ciszy Bednarka" i zapadł mi w ucho tekst "Pamiętaj o tym że nadzieja karmi a nie tuczy" -
Olga watpie- temperatura spada.. zazwycza j dostaje własnie rzy tempce 36,55 wiec jesli ma przyjsc to dzis albo jutro ..
-
Czarnula87 wrote:Hej. Ledwo żyję. Mały całą noc marudził, płakał, kasłał aż do wymiotów prawie. Odciągnęłam mu chyba pół tony ropy z nosa.... Ja też zaflukana, gardziołko znowu boli, czuje że i mi się ropa zbiera
Jutro do lekarza.
Jeszcze mnie cholera brzuszek pobolewa przez tą moją @.
Do 15 jestem sama w domku, bo rodzice małego zabrali :]oby szybko Wam przeszły te choróbska.
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:wiem ale chciala bym miec choc jednego bombelka
Wczoraj euforia radości a dzisiaj smutki jak na tych naszych pier.dolonych wykresach skoki i spadkiAnia_84 lubi tę wiadomość
-
dobra.. co ma byc tobedzie .. bo juz sie poryczalam.. a nei edy droga..
ufff.. ufff..uff ..niebo jest niebieskie a trawa zielona
-
dziekuje dziewczynki
faje ze jestescie.. ale ja tak mam ze pol godziny pobiadole a pozniej sie zbieam do kupy
w lutym to juz nasle na małpe chomikaEweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny