Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja t juz dziewczyny nie wiem.. jedni mówia ze nie powinny bolec w trakcie @ inni ze tak.. ocipiec mozna
atak wogole dzis dowiedzialam sie ze przelicznik LH/FSH jelsi wychodzi powyzej 2 to nie znaczy ze ma sie PCO.. i ze tak naprawde to wyznacznikiem pco jest tylko i wylacznie wtedy kiedy na jednym jajniku jest wiecej niz 9-10 pecherzyków nie przkraczajcych 4mm .. albo jesli jego objetosc jest wieksza niz 30 czegos tam -
nick nieaktualny
-
A i pierwsze co mi pwiedzial nieh pani za duzo nie czyta w google bo to co oni tam pisza to 100 lat za murzynami
jesli chce pani duzo wiedziec na takie tematy to proponuje literature medyczna najlpiej angielska
Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
widzę że macie dziś syndrom bolących jajników-ja też tak mnie coś kłuje jak siadam i śluz taki jak kurze białko...czyżby?
Eweloka84, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
konwalie86 wrote:widzę że macie dziś syndrom bolących jajników-ja też tak mnie coś kłuje jak siadam i śluz taki jak kurze białko...czyżby?
-
Eweloka84 wrote:jak boli to rosną
ktore pozniej przekształca sie w nieznosne blizniaki albo trojaczki - bo czworaczki juz Ewelka zarezerwowala
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
oby oby...
trzeba męża przyatakować...chciałam dziś kupić testy na ovu a tu...nie ma w mojej aptece...coż stawiam na medyzynę...naturalną...a moze ludową