Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Aha kumam. a chetny twoj na takie badanie? ja kieys jak cos mojemu wspomnialam to sie mocno zbulwersowal
a tak przy okazji nadal nie mam tego zeluto chyba sobie przemyślał i powiedział, ze teraz po wypłącie poójdzie
no cos Ty:O ja zaraz na drugi dzien dostałamWiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2014, 08:24
-
nick nieaktualnyInusia wrote:Kochane moje!!! Witam się z Wami jak nie ja przed 8:00, ale...padłam i nie wstaje...miałam nie próbować już póki co, ale mąż mi kupił wczoraj test i oczywiście jak już leżał to nie wytrzymałam i...zrobiłam dzisiaj! Jak zawsze zrezygnowana zrobiłam i mówię idę się położyć, ale patrze a tam II krechy!!!!!!!!!!!!! Wariatki moje, ja chyba jestem w ciąży
Jeszcze 8 nie ma, a ja spocona cała i trzęsę się jak galareta, przecież to było w tym cyklu raczej niemożliwe...
Aż boję się cieszyć...
Kochana cuuuuudnie!!!!
Gratuluje :* ale sie cieszeEweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoj na razie podchodzi totalnie na luzie do wszyskiego. Nie wnika nic.w moje mierzenie badania itp. Jak sie go pytalam czy mysli czasem podczas seksu ze w sumie o drugoego nabla sie syatamy to mowi z nie on wtedy mysli o mnie i o przyjemnosciach
w sumie dobrze bo nie ma spinki.
ale czasami wkurza mnie takie podejscie ze skoro udalo sie raz to na pewno jest wszustko w porzadku i on sie nie musi niczym przejmowac bo i teraz sie udaEweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
czekaja wrote:Oj dziewczyny a ja sie tak boje konca tego cyklu:( wiem wiem ze jeszcze moment staram sie nie nastawiac ale ciezko.
Kochana kciukam mocno za Ciebie jak i za całą resztę spod chomikaU każdej w końcu będzie zielono, ja jestem przykładem cudu hehe
Eweloka84, czekaja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOlus nie pomoga.. Musisz sie trzymac i cierpliwie czekac
moze odliczaj do czegos innego? :p
Ja jem sniadanko i za niecala godzinke do lekarza.. Troche mnie to stresuje,.
Co tu tak cicho?
Ewelinka jak dzisiaj samopoczucie?czekaja, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Kochane wpadłam się tylko przywitać i życzyć miłego dnia. nawet nie mam czasu poczytać. Zjazd szefów jest. coś się dzieje. hmm.... może zwolnienia szykują. Zaraz ja idę "na dywanik"
Czarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Czarnula87 wrote:Inusia ktory cykl u was?
Olcia, u nas teraz 4 cykl po odstawieniu tabletek anty, 3 starań i jednocześnie 1 z CLO tyle, że bez pregnylu bo ponoć nie było po co go dawaćCzarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja dupa nic nie zalatwilam.. Dopiero dzien w at jestem a mam serdecznie dosc
Musimy jechac do ubezpieczalni jak maz wroci, bo troche pokomplikowane ze starym zwolnieniem jest ehh...
Zaraz bede jeszcze do gina dzwonila i juz sie boje..
Asia daj znac co w pracy, bez stresow prosze