Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBo to po pozytywnym teście owulacyjnym owulacja może wystapić do 36h. Poza tym, zazwyczaj jest spadek w dniu owulki i potem ona idzie w górę dopiero :]chyba dobrze napisałam? tak mi się przynajmniej wydaje, że powinno być :]
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2014, 20:17
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
no tak dziś miałam niższą tempkę...kiedy męża przyatakować...myslicie że jak codziennie będziemy się przytulac to nie wpłynie to na jakość nasienia?
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Bardzo nieregularnie mierzysz temperaturkę.
Jeśli dzisiaj spadek a jutro odbije w górę to znaczy, że mogła być dzisiaj owulka, przytulajcie się :] -
nick nieaktualnykonwalie86 wrote:to przez tryb życia...pracuję więc mierzę po przebudzeniu, a jak jestem w domu to odsypiam...może stąd te wahania
hmmm a może byś próbowała to jakoś redukować? wiem, że dziewczyny cos mówiły o tym, że jak się zmierzy o innej tempce niż zazwyczaj to ileś tam się dodaje czy odejmuje ;]konwalie86 lubi tę wiadomość
-
dobra lasencje spadam do wyrka
ide ogladac na TTV uwage po uwadze bo mowa o tych bliźniakach.. paa Słoneczka moje
do juterka, bede biegła do Was ze szpitala
i stawię sie z kawką i czyms słodkim
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2014, 20:28
Czarnula87, Guniaczek lubią tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:hmmm a może byś próbowała to jakoś redukować? wiem, że dziewczyny cos mówiły o tym, że jak się zmierzy o innej tempce niż zazwyczaj to ileś tam się dodaje czy odejmuje ;]
-
nick nieaktualnykonwalie86 wrote:a widzisz nie wiedziałam o tym...ale mam wątpliwośc czy jak tak codziennie będę z mężem się przytulać to czy to nie wpłynie na jakość pływaków? nie wiem co myślec...
raczej nie, niby powinno sięco 2-3 dni żeby się regenerowały, ale nie robić dłuższych przerw bo będą stare pleminiki; nie sądzę, żeby to aż tak miało zaszkodzić
konwalie86 lubi tę wiadomość
-
ja jeszcze stad biore motki
http://www.supergify.pl/
okiwracam do ogladania z mezem filmu
buziaki do jutra -
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:raczej nie, niby powinno się
co 2-3 dni żeby się regenerowały, ale nie robić dłuższych przerw bo będą stare pleminiki; nie sądzę, żeby to aż tak miało zaszkodzić
-
nick nieaktualny
-
Haaaloooooo
co tu taka cisza ?
Eweloka84 lubi tę wiadomość
starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin)