Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyczekaja wrote:Czesc dziewczynki:)
Ruda najwazniejsze ze z maluchem ok i ze rosnie a to najwazniejsze:)
Troche nie roizumiem pytania:)pisałam swojego czasu na forumginekologicznym.pl ale sie przenisosłam tutaj:)
Pytam bo ja tez na tyl forum bylami widzialam ze tez namawialas dziewczyny na ovu
tu duzo lepiej
-
wróciłam...na dworze koniec świata..ledwo do domu doszłam...dziś już nigdzie nie wychodzę!
co do kucia to mam żyły na wierzchu..ale cienkie...po sobocie został mi siniak...
dzisiaj w ruch poszła druga ręka...a przede mna jeszcze kucie w sobotę..Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzarnula87 wrote:Magda to chyba bardzo dobry wynik??
Karolina czekamy na bete
Oj Daria to faktycznie kiepska wizytaco za baran z tego lekarza
ja jak bylam raz u gina i mi musial mocniej pohrzebac zeby posprawdzac to od razu powiedzial.ze moze byc jakies plamienie po tym a nie ze sie nic nie przyznal
chore!! a czemu chcialaa na wczesniejszy macierzynski? i ile tam macierzynski trwa?
No od 16-20 tyg mozna sie ubiegac o niego. Ja pracuje w restauracji zwazywszy na moje problemy nje chce tam prwcowac.. Musze uwazac. A lekarze widocznie nie widza powodownie wiem co dla nich za roznica to nawet nie jest wieksza kasa ani nic
ale bym nie musiala co 2-3 tyg latac do lekarza po zwolnienje... No trydno musze wytrzymac..
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTak Olus teoretycznie powinnam isc do pracy
ale nie pojde mam ich gdzies, napewno nie teraz jeszcze...
U nas tu tez snieg. Az sie nie chce wychodzic. Siedze pod koldra i ogladam serial, a musze do godziny wyjsc do lekarza hihi ale len ze mnie :pEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Dzień doberek Kochane.
Daria oczywiście, że teraz nie praca jest najważniejsza. Trzymaj się.
Jak się macie Kochane? Dzięki za pocieszanie wczoraj, wypiłam Malagę i zasnęłam.Eweloka84, Czarnula87, Ruda27, Paula55 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają