Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
ile mam syfów na twarzy masakra.
Przepraszam ze tak o sobie tylko ale taki mam dzien:(
jeszcze w sobote na urodziny do przyjaciol a kolezanka w ciazy i termin porodu ma na koniec marca tak jak ja mialam:( tydzien roznicy miedzy nami byl:(
ciezko bedzie -
Oluś domyślam się przez co przechodzisz..jeszcze niedawno miałam podobnie..
wiesz co mi pomogło?
konfrontacja, spotkanie z tą dziewczyną która była w ciąży a wcześniej robiłam wszystko aby się z nią nie spotkać...
przez całe spotkanie nie odzywałam się do niej (było to spotkanie u nas z najbliższymi znajomymi)...było ciężko...mąż cały czas obserwował mnie czy się czasem nie rozkleję..biegał za mną do kuchni i pytał się, jak się czuje...
nie było łatwo...
ale teraz czuję lżej na sercu...czekaja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPisellini wrote:Oluś domyślam się przez co przechodzisz..jeszcze niedawno miałam podobnie..
wiesz co mi pomogło?
konfrontacja, spotkanie z tą dziewczyną która była w ciąży a wcześniej robiłam wszystko aby się z nią nie spotkać...
przez całe spotkanie nie odzywałam się do niej (było to spotkanie u nas z najbliższymi znajomymi)...było ciężko...mąż cały czas obserwował mnie czy się czasem nie rozkleję..biegał za mną do kuchni i pytał się, jak się czuje...
nie było łatwo...
ale teraz czuję lżej na sercu...
Magda ty masz bardzo fajnego męża i wesołegona pewno o Ciebie dobrze dba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 10:14
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witamy
a ja dziewczyny po wizycie u gina.. tak mnie denerwowal ten jajnik ze poszlam mowie uspokoje sie . a tu co zbadal mnie ginekologicznie i stwierdzil ze jest zapalenie pecherza i najprawdopodobniej moze byc zapalenie jajnika .. nozesz qrwosci ..isc sie pochlastac
przepisal antybiotyki inne wpsomagacze.. ;/ wiec ten cykl na 100% nie bedzie nasz.. bo jesli bedzieto w gumce bo moge tylko zarazic M ;/
-
Ania_84 wrote:witamy
a ja dziewczyny po wizycie u gina.. tak mnie denerwowal ten jajnik ze poszlam mowie uspokoje sie . a tu co zbadal mnie ginekologicznie i stwierdzil ze jest zapalenie pecherza i najprawdopodobniej moze byc zapalenie jajnika .. nozesz qrwosci ..isc sie pochlastac
przepisal antybiotyki inne wpsomagacze.. ;/ wiec ten cykl na 100% nie bedzie nasz.. bo jesli bedzieto w gumce bo moge tylko zarazic M ;/
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pisellini wrote:Oluś domyślam się przez co przechodzisz..jeszcze niedawno miałam podobnie..
wiesz co mi pomogło?
nie było łatwo...
ale teraz czuję lżej na sercu...
dziekuje za słowa otuchy:*
-
Czarnula87 wrote:Magda ty masz bardzo fajnego męża i wesołego
na pewno o Ciebie dobrze dba
szczerze?
mój Mąż to największy i najwspanialszy dar od Boga jaki dostałam w życiu!
jest dla mnie największą podporą, przyjacielem, ...jest dla mnie całym życiem!!
Z dnia na dzień kocham Go mocniej!
Nie wyobrażam sobie życia bez Niego!Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość