Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
ehh...niech tazima juz sieskonczy
dobrze czulam ze cos jest nie tak najpierw sobie wmawialam ze moze torbiel albo pozamaciczna .. ale jak dostalam okresu to mowie pewnie torbiel.. a tu bach zapalenie ;/ -
no niby nie jest to az tak powazne ale nie lecone prowadzic do powstani atorbieli, zwieksza ryzyko ciazy pozamacicznej i ogolnie bezplodnosci ..ehh musze jak najszybciej wziasc antybiotyki i doperowadzic sie do ladu i skladu
-
nick nieaktualny
-
Ja nowa - przyznaję się bez bicia
- cześć wszystkim
Mam 30 lat, w związku małżeńskim od 10 lat.
mam aniołka w niebie i 6-cio letniego synka)
obecnie w nowy rok po długich namowach mój mąż zgodził się na drugiego dzidziola))))
W piątek idę na wyjęcie wkładki i od marca zaczynamy staraniaCzarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
tylko powiedzial ze jak do niedzieli @ nie odjsdzie nie bedzie widac konca to mam wziasc orgametril- a to jest na zatrzymanie jajeczkowania ;/
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:tylko powiedzial ze jak do niedzieli @ nie odjsdzie nie bedzie widac konca to mam wziasc orgametril- a to jest na zatrzymanie jajeczkowania ;/
Ania ja orgametril brałam bo nie działał na mnie doopek i luteina i normalnie przy nim w ciąże zaszłam!! Jeszcze mówiłam jak @ nie przyszła, ze pewnie znowu kolejny lek na mnie działać przestał...Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 11:42
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
no to ja juz nic nie wiem.. ;/
ogolnie .. skoro mam zapalenie pecherza.. to chyba nie powinnismy wspolrzyc0 niby nic mi nie mowil o zakazie..ale tak sobie wydedukowalam.... dal mi antybiotyki .. kazal prac.. i powiedzial ze jesli do 2 lutego @ nie bedzie zmierzac ku koncowi to mam wtedy mam wziasc ten orgametril -
dobra nie panikuje..po porstu zobacze ..jak odejdzie sama to spoko
i pojde do niego we wtorek na sprawdzenie i dopytam sie czy mozemy w tym cyklu normalnie
czy raczej nie ryzykowac
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:dobra nie panikuje..po porstu zobacze ..jak odejdzie sama to spoko
i pojde do niego we wtorek na sprawdzenie i dopytam sie czy mozemy w tym cyklu normalnie
czy raczej nie ryzykowac
mi gin nie bronił nigdy przy zapaleniu pęcherza; ale jak chcesz to zapytaj swojego :]
-
dobra
to mnie troche uspokoilas bo myslalam zeon to mi dal na zablokowanie owulki
no nic trzeba sie doleczyc i juz