Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:BUhahaha napisali że wysłali 21 jak 22 mi napisali że wysyłają dopiero
-
nick nieaktualny
-
Hejka,witam się po niezbyt przespanej nocy, @ się rozkręciła i o 2 w nocy dała o sobie znac okropnym bólem i nie spałam prawie do 5;/ nadrobiłam wszystko od wczoraj, posprzątałam, teraz gotuję obiadek.. Ania trzymaj się i zdrowiej , może to że nie będziesz mogla mierzyc tempki zaowocuje
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pisellini wrote:zrobiłam test na 85%...myślałamże lepiej będzie...ale najważniejsze że zaliczony!
)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nałożyłam sobie żel na nosek (taki oczyszczający) trzeba go trzymać 20 minut i zdjąć jak plaster, po 7 minutach listonosz przyszedł - szybko wytarłam i lecę do drzwi.... nałożyłam znów... dzwonek do drzwi, znów wytarłam i lecę otworzyć - pomyłka szukali sąsiadki.... ;/
nerw - czekam do wieczora!Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
oj oj oj i najważniejsze,
jaki piękny wózek widziałam na mieście.... wiem że to o dużo za wcześnie na oglądanie takich rzeczy, ale jak zobaczyłam go to już wiedziałam - ja taki chcę))))) - miłość od pierwszego wejrzenia.
Ps. A dzidzia w nim jeszcze piękniejsza na oko koło miesiąca do dwóch miała - też taką chcę -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Hehe to ten co chce
Quinny mooddwstawie linka
http://allegro.pl/wozek-quinny-moodd-3-zestaw-3w1-fotelik-maxi-cosi-i3891706128.html
Ja chce takie bialo czarnyzakochalam sie
O tego Ci chodzilo?
ja widziałam ciemno szary z białą ramą))
no to wózek już mamy -
nick nieaktualny