Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ja mam dużo rzeczy po moim Tiago - łóżeczko ciuszki (jeśli będzie drugi chłopak) i wszystkie te gadżety typu laktator, pościele i te inne więc mój budżet na wózek mogę zwiększyćczekaja wrote:Mam nadzieje ze jak bede w ciazy to bedzie mnie stac na taki:)
-
szkoda KOchanaczekaja wrote:wczoraj był fauszywy alarm ale wiem ze dzis albo jutro bedzie. Zanm sie i czuje ze przyjdzie. tempka tez juz spadla:(
no nic juz sie z tym pogodzilam.
ciekawa jestem wynikow trzymam kciuki:)
ale moze porobisz wyniki i bedziesz spokojniejsza 
noo jutro sie okaze
czekaja lubi tę wiadomość
-
Witam Was moje laleczki
Wróciłam w końcu do domku, zmęczona jestem na maxa! Beta 66,6 czyli to nie sen- jestem w ciąży
Lekarz kazał mi zrobić jeszcze w poniedziałek i z tym poniedziałkowym wynikiem zadzwonić do niego to umówimy się na USG
Najśmieszniejsze jest to, że moja ciąża jest zaskoczeniem samym w sobie. Reakcja mojego M: " Ale jak to się stało?"
A gin zaniemówił i potem z tekstem " Co Pani mówi? No teraz to już kompletnie nic mi tu nie pasuje"
Ech...wariatki moje, powiem Wam, że ta ciąża to nasz mały osobisty cud
Sama nadal nie mogę uwierzyć 
No ale dosyć o sobie
Co tam u Was kochane? Jak mija popołudnie?
Eweloka84, Ruda27, czekaja, Anastazjaaa, Czarnula87, Paula55 lubią tę wiadomość
-
ooooo jak cudownie!!!!!!!Inusia wrote:Witam Was moje laleczki
Wróciłam w końcu do domku, zmęczona jestem na maxa! Beta 66,6 czyli to nie sen- jestem w ciąży
Lekarz kazał mi zrobić jeszcze w poniedziałek i z tym poniedziałkowym wynikiem zadzwonić do niego to umówimy się na USG
Najśmieszniejsze jest to, że moja ciąża jest zaskoczeniem samym w sobie. Reakcja mojego M: " Ale jak to się stało?"
A gin zaniemówił i potem z tekstem " Co Pani mówi? No teraz to już kompletnie nic mi tu nie pasuje"
Ech...wariatki moje, powiem Wam, że ta ciąża to nasz mały osobisty cud
Sama nadal nie mogę uwierzyć 
No ale dosyć o sobie
Co tam u Was kochane? Jak mija popołudnie?
:d
Pisellini lubi tę wiadomość

oby ok były