Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa już zamówiłam prezenty na walentynki i lukier plastyczny na tort urodzinowy Michasia. Będę robić ozdobę na środek tortu :] w tamtym roku też sama robiłam
Wszyscy myśleli, że kupowana bo identycznie mi wyszło jak oryginał
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 19:48
-
nick nieaktualny
-
Ejjj to ja juz prosze o fote tego tortu
uwielbiam ogladac takie domowe wypieki a jeszcze bardziej jesc
A co kuoilas kochana na walentynki??? Ja mysle nad zestawem do whisky bo mojemu sie marzy taki zestaw od dawna, czyl karafka i szklaneczki
Czesc Dariaa juz duuuzo lepiej
odpukac hehe. Jem w miare normalnie
mdlosci przeszly. Czasem tylko cos sie zdarzy ale zaraz przechodzi. Na usg czekam jak na zbawienie a tu ze 3-4 tyg jeszcze pewnie
A ty juz ok? Juz nie smutasz??? Napewno ten gin cie uszkodzil a dzidzia ma sie super!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Jaaaa. A kiedy bedziesz piekla?
Michasia urodziny 9 marca, więc ozdobę będę robić już kilka dni wcześniej :] a biszkopt dwa dni wcześniej, a sam tort dzień wczesniej
Zaraz wam pokaże tort - ogólnie przepyszny ale wizualnie niewypał -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczynki jestem dziś straaaasznie poddenerwowana.
Jajniki to myślałam że mi dziś rozsadzi...nawet usiąść normalnie nie mogłam tak kuło...mojej mamie się śniło że jestem w ciązy (a nawet jeszcze jej nie mówiłam że się staramy), chodzę wkurzona i jedyne co mnie dobrego spotkało to usmiech dziecka i wyprzedaż w CCC...ech -
nick nieaktualnyPaula55 wrote:Oo ja. Mega jest ten tort
Az mi slinka cieknie
A niebieska bita smietp jak zrobilas? Dalas barwnik? Normalnie sie ubila?
Tak, dawałam barwnik :] mam barwniki spożywcze i czasami koloruję muffiny, naleśniki, placki itp
Bitą śmietanę w środek tortu jak ubiłam to dodałam specjalną żelatynę do deserów, nie taką zwykłą. Ona jest delikatna jak smietanfix itp :] Jego tez dałami potem wymieszałam z musem owocowym :] i przekłądałam tort. Fajnie stężało i nie straciło smaku ani koloru :]
Z wierzchu była normalna bita śmietana ze śmietanfixem i barwnikiem ale nie wiedziałam wtedy że barwnik który się w czymś nie zapiecze badź nie ugotuje tak bardzo brudzi i w finale wszyscy mieli smerfowe języki -
nick nieaktualnykonwalie86 wrote:hej dziewczynki jestem dziś straaaasznie poddenerwowana.
Jajniki to myślałam że mi dziś rozsadzi...nawet usiąść normalnie nie mogłam tak kuło...mojej mamie się śniło że jestem w ciązy (a nawet jeszcze jej nie mówiłam że się staramy), chodzę wkurzona i jedyne co mnie dobrego spotkało to usmiech dziecka i wyprzedaż w CCC...ech
uuuu..... zbij poduszkę! pomaga
ja dzisiaj mam okropny ból głowy i zapchany noswięc tez bez humoru,
a mama może wyśni dobrą nowinę? -
oby
widze że świętujemy roczek Michałka...wspaniały tort-gratuluję...ja zawsze na gotowcach jadę więc podziwiam...ech...zmieniam gienka-mój mnie dziś wkurzył...ja nie wiem jak to jest płacisz takiemu za wizyty prywatne a jak dzwonisz z pytaniem to odpowiada zbywająco...
-
nick nieaktualny