Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Inusia czemu az takie zdziwienie wszyscy mieli? Chyba ńue w temacie jestem :p malo serduszek czy co?
Jeszcze raz gratuluje
Daria kochana,było dużo, ale zdziwieni bo ten cykl był teoretycznie bezowulacyjny, lekarz powiedział ze go sobie odpuszczamy. Na żadnym z monitoringów nie było pęcherzyków nadających i szykujących się do owulki. Do tego miałam bardzo niski progesteron, a endo i wszystko inne było już w drugiej fazie cyklu, tyle że żadnych przesłanek co do owulki
Dlatego też lekarz nie podawał mi pregnylu bo nie było do czego. Ale najwidoczniej coś musiało się jednak zadziać, myślę bliżej 20dc i siup
Eweloka84, Ruda27, Czarnula87, santoocha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyInusia wrote:A Ty kochana jak się czujesz? Dzidzia dobrze się ma, nic Ci nie dokucza?
Tak ma sie dobrzejuz 8 cm duzy maluszek hehe
dziekuje za zainteresowanie
Obijam sie ile wlezie hehe :p ale dzisiaj mezowi pomoglam przy obiadku, a teraz on zmywa a ja pekam hehe :pEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:Tak ma sie dobrze
juz 8 cm duzy maluszek hehe
dziekuje za zainteresowanie
Obijam sie ile wlezie hehe :p ale dzisiaj mezowi pomoglam przy obiadku, a teraz on zmywa a ja pekam hehe :p
Leniuchuj masz racjeRuda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDorota chyba wrzucała to któregoś razu ale samą fotkę, a ja przypadkiem znalazłam na allegro
Tak sobie pomyslałam, że dorzucę do tego jakąś może gierkę erotycznąostatnio mamy tak mało czasu dla siebie i nawet seks się zrobił jakiś taki .... hmm.... jest przyjemnie ale ciągle to samo
i tak sobie pomyślałam o małym urozmaiceniu
Eweloka84, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczynki
Ja dzis pozno bo przyjehalam z pracy, zjadlam bigos (tak mi sie chcialo) polozylam sie zdrzemnac i musialam po mojego jechac bo robil nadgodziny. Potem stalismy w korkach
Inusia cudowne wiesciu mnie tez mial byc ostatni cykl staran i przerwa do 2015. Tez stracony bo mialam tsh ponad 7 ( gdzie mowiono ze wogole nie oowinnam miec owu przy takim tsh) przestalam mierzyc temp i obserwowac bo bylismy w pl na swieta i nie bylo czasu
a tu bach
cuda sie zdarzaja
Nie watpcie w to nigdy dziewczyny!!!!!
Aniu cholerka ty to masz pecha biednazawsze cos sie przyczepi. Ale nie zalamuj sie! Wiem ze wszystko znow ci sie w czasie odwlecze ale co zrobic?!
Tez bym radzila isc z mezem do gina i probowac cos rozkminic, moze cos pozmienia i akurat sie uda. Wiesz ze bardzo za ciebie trzymam kciuki.
Daria ale musialas sie najesc strachu.... A koles nie ma jaj ze sie nie przyznal!!! Teaz dbaj o was. Ja tez uwazam ze dzidzia wazniejsza niz praca!!! Buziam was
Wogole pozdro dla wszystkichEweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
helo widze kazdy sobie dzis pisze to i ja pogdam sobie
dzien mi śmignął nie wiem kiedy jak zwykle dostałam zadanie bojowe kurfa no ale cóz...przezyje wyjscia nie mam
od paru dni napierdzielają mnie jajniory szlag mnie chyba trafi na miejscu, moj wykres jest w tym cyklu hmm..spokojny, łagodny hahaha jak nie moj aaa!!!
pogoda jest do doopy -5 na dworze i wieje ze głowe urywa
, ide ogladac film i wcinac popkorn bo mam jakąs chcice a sama nie wiem na co
http://i272.photobucket.com/albums/jj184/befje/smileys/bf-help.gif
no to tyle ciąg dalszy nastąpi...(może)
Czarnula87 lubi tę wiadomość