Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Olga woow zarąbisty
Kobieto masz talent
Paula hehehe no widze, ze każdy sobie
Daruniu jak tam sie czujecie
aa w ogole miałam Wam powiedziec, ze śniło mi się, że test ciążowy wyszedł mi pozytywnie i szłam z Olgą na bete hahabo sama sie bałam isc hahahahaha
dobra spadam buziam Was moocno, mocno :*rano się zjawię
Czarnula87, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLaski moje kochane zdurnialam do reszty. Ja zawsze mialam niska temperature. U wszyskich 36.6 to norma a u mnie 36,5. Taka tempke mam rowniez dzisiaj pod.pacha. A w srodku?? 36.93!! Mysle sobie zle zmierzylam. Mierze drugo raz a tam 36.97 :o zglupialam do reszty..... niech ta temperatura wraca na swoje miejsce !!
-
nick nieaktualnyEwelinko jak bedzie trzeba to ci potowarzysze
Magda nie smuc sie, moze jednak nie jest tak zle. Poza tym w necie nie znajdziezz dwoh takich samych wartosci a kazde laboratorium ma swoje. Szybko sie z Piotrkiem doczekacie malego Groszka
Daria jak sie czujesz?? nadal masz to plamienie?
Paulinki a wy nasze drogie ciezaroweczki jak tam? Jak mdlosci przeszly?
Asienko jak dzisiaj humorek? Mam nadzieje ze sie nie wymarzniesz dzisiaj
A Jak tam Ania? lepszy humorek juz? wygrzewasz pecherz?
Ola i jak wierzysz juz w swoja Fasolke?)
A jak tam u Agnieszki w pracy i w nowym miescie?
I jak humorek u Karoliny dzisiaj??
mam nadzieje ze nikogo nie pominelamEweloka84, Pisellini lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEweloka84 wrote:Olga widziałam własnie ze masz mega te tempki w tym cyklu
-
nick nieaktualnyDzieki dziewczyny juz dobrze, plamienia praktycznie nie ma, sladowe ilosci.. Dzisiaj na szczescie wychodzic nie musze to dzien w lozku
Ewelinka daj znac jak wyniki
Olgus nie martw sie tak ta temp, nie ma co.. Mysle ze i tak nic nie poradzi sie, trzeba czekac..Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny