Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej laseczki
Ja wstałam dzisiaj przed 9, w nocy się budziłam z bólem głowy
Zaraz idę młodemu i sobie śniadanko zrobić, trza się zacząć lepiej odżywiać
Powiedzieliśmy wczoraj rodzicom o ciąży, byli zaskoczeni, ale zadowoleni i nawet łezka im poleciała
Ewelinka, jak tylko dostaniesz wyniki to przekaż nam
Miłego dnia kochane, zajrzę niedługoEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki. ja już w pracy. roboty w bród.
Salfazin dla mężczyzn ogólnie bardzo dobre. Na wszystkoPolecam.
Miłęgo dniaczekaja, Eweloka84 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny ale się uśmiałam
Męzu wrzucił ogłoszenie o pracę na pracownika ochrony bo poszukują. I przeglądaliśmy dzisiaj chyba z 15 CV. Matko... ludize nie potrafią pisać CV! Ktoś nawet nr PESEL podał i imiona rodziców. Kilka CV było napisane... w notatniku
Dwa kwiatki zapadły mi w pamiec:
- znajomośc jezyków : język ojczysty
- zainteresowania : zwierzęta ?!Eweloka84, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
hej dziewczyny
ja dzis bylam na beta hcg bo lekrza dla pewnosci kazal zrobic- wiec czekam ..coraz bardziej mnie brzuch napiernicza..
Ewelka czekamyna wyniki -
Ania_84 wrote:hej dziewczyny
ja dzis bylam na beta hcg bo lekrza dla pewnosci kazal zrobic- wiec czekam ..coraz bardziej mnie brzuch napiernicza..
Ewelka czekamyna wynikiAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWiecie co sprawdziłąm włąśnie recepty co mi teraz lekarz wypisała... cenowo 300 zł!!! no pojebało
a więsozśc co mi wypisała to się powtarza.... idę do apteki niedługo po jedno co mi przepisała i po ibum zatoki i witaminę a+e resztę mam w dupie....
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Eweloka84 wrote:o ktorej masz wyniki???? ja dopiero ok 16 wiec musze czekac
wiec moze tym razem tez tak bedzie i wiecie s=co zaskoczylo mnie.bo kiedys robilam w przyszpitalnej bet i placilam 40 zl a tu uwaga 30 i z karta stalego klienta 28,50 wyszlo.wyniki mam na necie szybciej
ale powiem szczerze ze po raz 1 chyba chce zeby wyszlo <1,2 zebym sie wenetrznie uspokoila ze to nic zlego ..
Czarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:osttanio jak robilam o 9 to o 11 mialam na necie wyniki
wiec moze tym razem tez tak bedzie i wiecie s=co zaskoczylo mnie.bo kiedys robilam w przyszpitalnej bet i placilam 40 zl a tu uwaga 30 i z karta stalego klienta 28,50 wyszlo.wyniki mam na necie szybciej
ale powiem szczerze ze po raz 1 chyba chce zeby wyszlo <1,2 zebym sie wenetrznie uspokoila ze to nic zlego .. -
Czarnula87 wrote:Dziewczyny ale się uśmiałam
Męzu wrzucił ogłoszenie o pracę na pracownika ochrony bo poszukują. I przeglądaliśmy dzisiaj chyba z 15 CV. Matko... ludize nie potrafią pisać CV! Ktoś nawet nr PESEL podał i imiona rodziców. Kilka CV było napisane... w notatniku
Dwa kwiatki zapadły mi w pamiec:
- znajomośc jezyków : język ojczysty
- zainteresowania : zwierzęta ?!zglosilam to na policje -ale chyba nic z tym nie zrobii
Czarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość