Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
w sumie.. ehh chyba przewrazliwiona jestem
a i powiedzial ze mam sobie w tym miesiacu tam nic nie wsadzac typu termometrbo czesto mierzac kobiety przenosza sobie bakterie i stad czeste infekcje ;P
-
nick nieaktualny
-
taa..
ale do niedzieli chyba zostane u rodzicow bo powiedzial ze powinnam sie wylezec w cieple- ale tez o dziwo zero ccieplych termoforow..itp
herbatke z urawina, i posluchajcie..oklady z pokrzywy na brzuch <hahaha>
mowie mu a skad ja mam niby wziasc pokrzywe a ten sie popatrzy i w smiechspokojnie kupi pani w zielarksim sklepie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 12:00
-
nick nieaktualny
-
powiedzial mi dokladnie tak..ze wyglada na to ze moze por postu skoro jestem chora od jakiegos czasu to rzucilo sie na pecherz a skoro boli i jajnik to mzoe byc jakis stan zappalny tez .. i na wszelki wypadek daje mi antybiotyk , dal mi tez jakies na uszczelnienei naczyn krwionosnych i przeciwzapalne. wiec moze jesli wczesniej sie zacznei leczenie to moze zapalenie jajnika bedzie mailolekki przebieg
a dwa zapytal sie czy jestem teraz chora mowie zze tak ..bo faktycznie zaczelo mi sie odrywac znowu ktar na maksa.. aten do mnei to ma pani odpowiedz.. to wszystko idzie w obieg krwi-jak gardla pani nei wyleczy to moze dojsc wlasnie do zapalenia pecherza a pozniej moze byc nawet i zapalenie jajnika
-
nick nieaktualny
-
nie ten z kliniki leczenia nieplodnosci - bo tego dzis nie bylo
ale ogolnie powiedzialam mu o moich watpliwosciach co do leczeniaa.. i powiedzial mi ze dobrze ze mu to mowie bo jelsi tak to odebralam to trzeba zwrocic na pewne kwestie uwage i jak wyleczymy to to siadziemy i porozmawiamy i zebym przyszla wtedy z mezemwiec ja nie wiem
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
pojde co mi szkodzi .. zobacze co powie .. powiedzial zebym przyszla z wykresami i moze faktycznie zle dobieramy leczenie
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
napewno tk zrobie..powiem mu jakie sa moje spostrzezenia.. i ze albo niech mi wynormuja cykle bo w tym momencie owszem zazwyczaj mam 30-33dni ale sa tez 27 i jak ten 41 wiec chyba tu tez jest problem
-
Czarnula87 wrote:A ja się wkurzyłam
nadal nie mam tego cholernego żelu
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Ale to z tej darmowej próbki co mieli wysłać, co na fb wklejałyśmy z dziewczynami. Dziewczyny podostawały, niektóre następnego dnia a ja nadal nic
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny