Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
MIłego laski :)powodzenia na badaniach
Mi się coś cykl pofyrtał, znów plamię przed @
Tempkę zmierzyłam o 6 i było 36,67 pospałam jeszcze i o 6.30 (zawsze tak meirzę ) 36,87 i już nei wiem czy o 6 źle spojrzałam, czy @ będzie 3 dni przed czasem czy o co chodzi...starania od 2013 r.
mąż:
- morfologia 1-2%,
- 2 operacje ŻPN,
- hormony, suple, dieta, sport
ja - 2021 wyszło, że:
- KIR Bx - brak implantacyjnych,
- TNF alfa ↑
- białko S ↓
- MTHFR - homozygota CC
Genetyka ok
2015 nieudane IVF, jeden zarodek
- 24.07.2020 2 trzydniowce - beta 0
- 15.10.2020 transfer 4AA - beta 0
- 19.03.2021 transfer 4AA - beta 0
- 26.10.2021 transfer 4AA - beta 0 (Fraxiparine,
Zarzio, Encorton, Acard)
- 27.04 transfer 3BA - (encorton, accofil, acard, neoparin) -
nick nieaktualnyDzien dobry sloneczka
Nie ma szans zebym nadrobila co pisalyscie heh :p
Ja wczoraj mialam okropnie parszywy dzien, bylam u gina, tutaj e austrii.. I tak mnir badal( chyba wymaz bral) zr mi cos uszkodzil i krwawilam dosc sporoale nie duupek nie przyznal.. Ale musialo to byc to, bo wcizesniej nic, a na badaniu wyciagnal to z krwi i pozniej lecialo, a teraz juz brazowe i stara krew, ale co sie naplakalam to moje
Maluszek ma 8 cmdzisiaj 2 trymestr ale sie ciesze
Ogolnie mam tez dola, bo juz mi oowiedzial ze nie dostane wczesniejszego macierzynskiego,, czyli do czerwca musze chdozic na l4 masakra jakasnie chce pracowac.. Widocznie to ze poronilam i teraz w ciazy mam bole brzucha i plamienia nic nie znaczy...
Przeraza mnie to ze tu lekarz cos mi gada a w pl co innego. A tego tu sluchac nue zamierzam, ale jednak glupio bo wpisuje mi do karty co zaleca a ja sie stosowac nie bede
Wczoraj bylam tym taka zalamana ze ciagke ryczalam..
Przepraszam za wywod, wie, ze was to niezbyt interesuje :p
Czekaja bylas na innym forum? Ginekologicznym? Nie wiemc zy pisalas ale juz raczej tego nie znajde heh
Milego dnia dziewcyzny
Inusia trzymam kciuki za beteEweloka84, Paula55 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagda to chyba bardzo dobry wynik??
Karolina czekamy na bete
Oj Daria to faktycznie kiepska wizytaco za baran z tego lekarza
ja jak bylam raz u gina i mi musial mocniej pohrzebac zeby posprawdzac to od razu powiedzial.ze moze byc jakies plamienie po tym a nie ze sie nic nie przyznal
chore!! a czemu chcialaa na wczesniejszy macierzynski? i ile tam macierzynski trwa?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ale poszłam do labo byłam 2 to mysle ee to szybko wyjde a tu doopa 35 min hahahah kurfa 2 laski nie mogły mi pobrac krwi bo mam tak żyły pochowane
dopiero przyszła laska z oddziału dziecięcego
i udało jej sie pobrac... pokłuta jestem i jescze zyła mi pekła i rąsia mnie boli buuu
-
nick nieaktualny
-
u mnie nie, porazka jakas... jak lezałąm w szpitalu to normalnie piguły w marynarza grały bo zadna nie chciałą mi pobierac krwi...az w koncu przychodziła pani anestezjolog i jej sie udawało ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 08:47
-
nick nieaktualny