Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Czarnula87 wrote:Kochana rozmowę to ja juz miałam, przez telefon
Teraz drugi etap ma polegać na grach i zabawach
pewnie jakieś scneki itp będa do odgrywania, zobaczą jaks ię potrafimy zachować w danej sytuacji itp. Nie mam pojecia co mnie czeka bo pierwszy raz na coś takiego idę
nnooo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiecie co dziewuszki .... Kliknelam w 'moje ovu' i w kalkulatror terminu porodu. Tak mnie jakos podkusilo i wyskoczyl 11.11 a to jest data u rodzin mojego K.
na pewno w tym cyklu sie uda ! Ta data to jakis znak hahaha
Czarnula87, Eweloka84, Anastazjaaa, Ruda27, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
juz jestem
wiec tk maz zawiózł mnie na 9 do gina .. a ten dpeiro mial byc na 11-12 5 osob przedemna mowie cholera nie bede czekac 4 h bez jaj ..podeszlam do poloznej powiedzialam jej ogolnie ze juz lepiej ..i ze jestem w 10 dc czy moge przyjsc w piatek to bedzie 12dc a ona ze spokojnie skoro dzis wieczorem koncze antybiotyk to nic sie nie stanie jak przyjde ..tylko mam brac caly czas ten czopek przeciwazpalny- lipa bo zapomniaam dzis- ale jeden dzien chyba nic sie nei staniepowiedzialm ze co nieco mnie swedzi a ta mi powiedizala zebym smarowala clotrimazolem, i brala te dopochwowe co kupilam w aptece bo jej pokazalam ..a ze w piatek zrobi mi biocenoze, doktor mnie zbada i zrobi usg
no wiec zwinelam manele i poszlam do pracy
a tam taki mlyn ze nawet nie mialam czasu loknac
i teraz musze nadrabiac
Eweloka84, Czarnula87, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:juz jestem
wiec tk maz zawiózł mnie na 9 do gina .. a ten dpeiro mial byc na 11-12 5 osob przedemna mowie cholera nie bede czekac 4 h bez jaj ..podeszlam do poloznej powiedzialam jej ogolnie ze juz lepiej ..i ze jestem w 10 dc czy moge przyjsc w piatek to bedzie 12dc a ona ze spokojnie skoro dzis wieczorem koncze antybiotyk to nic sie nie stanie jak przyjde ..tylko mam brac caly czas ten czopek przeciwazpalny- lipa bo zapomniaam dzis- ale jeden dzien chyba nic sie nei staniepowiedzialm ze co nieco mnie swedzi a ta mi powiedizala zebym smarowala clotrimazolem, i brala te dopochwowe co kupilam w aptece bo jej pokazalam ..a ze w piatek zrobi mi biocenoze, doktor mnie zbada i zrobi usg
no wiec zwinelam manele i poszlam do pracy
a tam taki mlyn ze nawet nie mialam czasu loknac
i teraz musze nadrabiac
bedzie dobrze Kochana!!
-
Eweloka84 wrote:heloł, robiłam testa i o takie cos :
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/0ccffadbb0ba5fa3.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/833f39613ef7c432.html
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/07379cd7935046bf.htmlmowie ze to jajko nie moglo sie zmarnowac
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Aaa.. widze cus tam
mowie ze to jajko nie moglo sie zmarnowac
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:tak mi nagadałyscie ostatnio o tym zwietrzałym tescie ze zaczełam myslec ze moze faktycznie był zwietrzały i pokazał cien cienia a jutro nic nie pokaze <ściana> hahhaah
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
no włąsnie u mnie tylko rano robia i doopa, jutro pojde z rańca a do Wrocka za nim dojade...za nim wynik.. to wytrzymam do jutra, powtórze test dzis bo i tak mnie skusi, jutro rano i na bete pojde, tylko kupie dzis testy w aptece bo ten allegro był
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
tylko robie takie troche inne spaghetti
zamias miesa mielonego bedzie kurczaczek w kostecce, i pomidory z puszkiczosneczek :)serek mozareela do tego
Eweloka84, Ruda27, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
dobry planik
trzymam kciuki
matko slonce wyszlo i odrazu mam wiecej energiiEweloka84, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny