Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMAgda nie smutaj, może to jeszcze nie ten czas? Może trzeba się podleczyć, żeby nie było znowu smutnego zakończenia? Niektóre dziewczyny wiem, że zachodzą ot tak w ciążę, ale niektóre nawet tutaj starają się kilka ładnych lat z rózymi przygodami w trakcie i w koncu się udaje. Głowka do góry kochanie, Niedługo z Piotrkiem bedziecie mieli swojego małego Groszka d kompletu
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMadziuszka wrote:Boze dziewuszki ogarnelam mieszkanie i padam na ryjek. Zaraz kolezanka do mnie przyjdzie na ploty i dotrzymac mi towarzystwa w chorobie ^^ wiecie moze po ilu dniach od ovu moze wystapic plamienie implantacyjne ?
to różnie, ale chyba najczęsciej między 7-9dpo??ale nie każda z dziewczyn ma plamienie implantacyjne
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Czemu nie znam lepiej warszawy ;( zgubię się kurde w tych podziemiach jak będę szła na to spotkanie.... dobrze, że do przejscia 300 metrów będę miała godzinę czasu! może zdążę
hrhrhr
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEweloka84 wrote:Olga trzymma kciukasy za rozmowe aaa!!! juz sie doczekac nie moge :d :d
hrhrhr
Kochana rozmowę to ja juz miałam, przez telefonTeraz drugi etap ma polegać na grach i zabawach
pewnie jakieś scneki itp będa do odgrywania, zobaczą jaks ię potrafimy zachować w danej sytuacji itp. Nie mam pojecia co mnie czeka bo pierwszy raz na coś takiego idę
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny