Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
tyle wytrzymałam to i jeden dzien wytrzymam
bede twarda ! ;P nie bede sie nakrecac bo pi..e.r.d.olca zaraz dostane a musze sie skupic na robocie aaa!!!
Paulinko trzymaj sie cieplutko
no włąsnie gdzie reszta????Paula_29 lubi tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:Wslolczuje kochana. Sama sie ciagle morduje z gardlem i nosem
a kiedy sie do tego maka wybierasz?? Ja teraz w sobite i poniedzialek i wtorek ide do pracy
Kochana ja pracuję codziennie 10-20 plus sobota, plus wizyty na wezwanie. Średnio 250 godzin w miesiącu!
Jak będę w Siedlcach, to zajrzę.
Na pewno będę 17 marca, ale przed południem i raczej będę się śpieszyła do roboty.
Ale namówię może Męża na kino, to zajrzę. Na pewno dam Ci znać ja się będę wybierała.
Oj, miło wspominam pracę w maku...
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:A gdzie Ania jest? Asia? Magda? Karolina? Paulina? Ola? I rezta dziewczyn?
zrobiłam obiad..zupę dyniową i schaboszczaki...
popłakałam...wysłałam do dominikanek maila...bo już to staje się dla mnie za ciężkie
no i zaraz do pracy idę.. -
Czarnula87 wrote:A dawno pracowalas? W ktorym? Bo ja pracuje ale dla mnie to juz obecnie oboz pracy prawie
4 lata temu w Olsztynie, jeszcze na studiach. Ja lubiłam tę pracę, ale na szczęście omijała mnie cała kuchnia, właściwie byłam tylko na serwisie. I fajni ludzie pracowali (w większości fajni).
Eweloka oby to było to! Trzymam kciuki!
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny bede kolo 14 nie bylam u giną opowiem jak wrócę idę do niego w piatek bo dzis poszłam na 9 a on miał się spoznic i prZyjsc na 11-12 wiec oglądałam z polozna i powiedziala ze spoiojnie moge przyjsc w piatek
Eweloka84, Dorotucha lubią tę wiadomość