X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ploty,Ploty ploteczki :D
Odpowiedz

Ploty,Ploty ploteczki :D

Oceń ten wątek:
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_29 wrote:
    Hej dziewczyny
    Ewelka ja też widzę cień cienia i ośmielam się gratulować po cichu
    Myślę, że powinnaś na betę iść, bo popołudniu test może nie wykazać nic jak teraz jest cień, bo stężenie HCG najwyższe jest rano
    Na betę można iść o każdej godzinie
    Nie wiem czy u Was są laboratoria diagnostyki? Poprosisz na cito i za 4 h wynik
    Trzymam kciuki;)
    Dzięki Paulinko za słowa otuchy :) ale u mnie na "wiosce" to tylko rano robią wiec musze wytrzymac do jutra ;) wiem że rano jest najwyzszy ale juz zrobie chociaz nie nastawiam sie zeby cos wyszło wieczorem ale jakos tak mi lzej bedzie ze zrobiłam hahaha a rano zrobie jeszcze raz i pojde na bete

Córcia Natalka :* :*
    nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Jeszcze 13 stronek ;)
    ja odpuszczam :P a całkiem możliwe że mi an oczy siadło haha :*

Czarnula87, Dorotucha lubią tę wiadomość

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też odpuszczam, ale dziewczynom trzeba pomóc ;)

Eweloka84, Dorotucha lubią tę wiadomość

• Paula_29 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweloka84 wrote:
    Dzięki Paulinko za słowa otuchy :) ale u mnie na "wiosce" to tylko rano robią wiec musze wytrzymac do jutra ;) wiem że rano jest najwyzszy ale juz zrobie chociaz nie nastawiam sie zeby cos wyszło wieczorem ale jakos tak mi lzej bedzie ze zrobiłam hahaha a rano zrobie jeszcze raz i pojde na bete

Ewelka a daleko masz do miasta jakiegoś większego?
    Jak nie, może byś podjechała, ciekawość pewnie Cię zżera:)

atdc8u69hnetasq1.png
    Leonek 12.02.2017, 21 tc [*]
    3i4920mmxxemdpk1.png
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweloka84 wrote:
    hahaha noo to sie nie śmiej bo jeszcze chłopak się "zarumieni" ale tak poważnie to jeżeli powie Ci żebys nie brała to idz jeszcze do innego żebys miała powórnanie bo tu by było słowoe przeciwko słowu, a jak dwóch potwierdzi to juz inaczej :* noo i oczywiscie czekam na wiesci :D
    No na 19 lutego mam wizyte u jeszcze innego gina u którego chce już zostać na stałe :D masakra z tymi ginami ;)
    A Ty kobieto masz prawo teraz świrować nie każdy widzi na teście cień cienia :D trzymam kciuki żeby na kolejnym teście była wyrazniejsza krecha :D Jeszuuuuuu ja oszaleje razem z TOBĄ ;)padded.gif

Eweloka84 lubi tę wiadomość

https://www.maluchy.pl/li-69459.png
    2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula jedynie Wrocław ale to bym musiała po pracy jechac dopiero ...

Dorotucha, Paula_29 lubią tę wiadomość

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweloka84 wrote:
    ja odpuszczam :P a całkiem możliwe że mi an oczy siadło haha :*
    No to chyba wszystkim siadło bo wszyscy po wytężeniu wzorku widzą eek5.gif

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_29 wrote:
    Hej dziewczyny
    Ewelka ja też widzę cień cienia i ośmielam się gratulować po cichu
    Myślę, że powinnaś na betę iść, bo popołudniu test może nie wykazać nic jak teraz jest cień, bo stężenie HCG najwyższe jest rano
    Na betę można iść o każdej godzinie
    Nie wiem czy u Was są laboratoria diagnostyki? Poprosisz na cito i za 4 h wynik
    Trzymam kciuki;)
    CZeść Kochana dawno Cię tu nie było jak się czujecie? :) Opowiadaj :)

Paula_29 lubi tę wiadomość

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Eweloka84 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotucha wrote:
    No na 19 lutego mam wizyte u jeszcze innego gina u którego chce już zostać na stałe :D masakra z tymi ginami ;)
    A Ty kobieto masz prawo teraz świrować nie każdy widzi na teście cień cienia :D trzymam kciuki żeby na kolejnym teście była wyrazniejsza krecha :D Jeszuuuuuu ja oszaleje razem z TOBĄ ;)padded.gif
    hehehe no znam to ja tu u mnie to juz chyba wszystkich obskoczyłam :P

Dorotucha lubi tę wiadomość

nqtkdf9hwyyfmv3n.png
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweloka84 wrote:
    Paula jedynie Wrocław ale to bym musiała po pracy jechac dopiero ...
    To wsiadaj w banę i jedź :D wycieczka turystyczno krajoznawcza w środku tygodnia to chyba fajne urozmaicenie tygodnia ;) a rozwiejesz wątpliwości i oszczędzisz koleżankom zawały serca ;)

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Paula_29 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotucha wrote:
    CZeść Kochana dawno Cię tu nie było jak się czujecie? :) Opowiadaj :)

Hej Dorotka, ja jestem, podczytuje Was tylko nie pisze, bo ostatnio 3 razy jak pisałam to nikt mnie nie zauważył i mi nie odpisał, więc stwierdziłam , że się nie będę udzielać.
    U mnie wszystko ok, oczywiście oprócz ciążowych dolegliwości, od pary dni czuje od wewnątrz jakieś delikatne smyranie i mam nadzieję, że to dzidzia, a poza tym remontujemy mały pokój więc czas szybko leci
    Trzymam kciuki za Was wszystkie cały czas w każdym razie

Eweloka84, Ruda27, Dorotucha lubią tę wiadomość

atdc8u69hnetasq1.png
    3i4920mmxxemdpk1.png
  • Paula_29 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotucha wrote:
    To wsiadaj w banę i jedź :D wycieczka turystyczno krajoznawcza w środku tygodnia to chyba fajne urozmaicenie tygodnia ;) a rozwiejesz wątpliwości i oszczędzisz koleżankom zawały serca ;)

Też tak myślę, ja bym pojechała

atdc8u69hnetasq1.png
    3i4920mmxxemdpk1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde Paula możliwe że to maleństwo :D ale czekaj to chyba zbyt wcześnie... pierworódki czuja dopiero kolo 20-21 tygodnia dziecko. Te co rodzą po raz kolejny 18-19 jakoś. Ja pierwszy raz MIchasia poczułam koło 20 tygodnia włąsnie

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2014, 10:15

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelka a nie możesz temu swojemu zwariowanemu kierowi powiedzieć jaka sprawa? jeszcze gotów sam cię zawieźć :D

Dorotucha, Eweloka84 lubią tę wiadomość

• Paula_29 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Kurde Paula możliwe że to maleństwo :D ale czekaj to chyba zbyt wcześnie... pierworódki czuja dopiero kolo 20-21 tygodnia dziecko. Te co rodzą po raz kolejny 18-19 jakoś. Ja pierwszy raz MIchasia poczułam koło 20 tygodnia włąsnie

Olga tylko, że to nie są takie ruchy, typu soczyste kopniaki, tylko właśnie takie przesuwanie się w brzuchu. Dzidzia jest o tydzień starsza wg USG a gin pytałam mnie już 2 tygodnie temu czy coś takiego czuje, mam wizytę 12 więc zapytam, ale na 100% pewnie się dowiem jak rzeczywiście porządnie kopnie i na to czekam:)

Anastazjaaa, Dorotucha lubią tę wiadomość

atdc8u69hnetasq1.png
    3i4920mmxxemdpk1.png
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_29 wrote:
    Hej Dorotka, ja jestem, podczytuje Was tylko nie pisze, bo ostatnio 3 razy jak pisałam to nikt mnie nie zauważył i mi nie odpisał, więc stwierdziłam , że się nie będę udzielać.
    U mnie wszystko ok, oczywiście oprócz ciążowych dolegliwości, od pary dni czuje od wewnątrz jakieś delikatne smyranie i mam nadzieję, że to dzidzia, a poza tym remontujemy mały pokój więc czas szybko leci
    Trzymam kciuki za Was wszystkie cały czas w każdym razie
    Na pewno nikt nie chciał Cię olać.
    To smyranie to na pewno dzidzulek :D pamiętam to jak dziś :D. Potem to dopiero się zacznie smyranie za jakiś miesiąc :) ... Ło to spać już się czasami wtedy nie da bo dzidzia najwięcej grandzi gdy mama chce kimać ;). Ale uczucie nie zapomniane :D eeeehhhh rozmarzyłam się :D najważniejsze że wszystko w porządku i ciąża zdrowo się rozwija :)

2nn3dqk3jjvpzuar.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jej ależ to wspaniałe uczucie, jak dzidziol kopie.... aż mi się łza zakręciła w oku ze wzruszenia.... jak ja już bym chciała.... o taaaaaaaaak bardzo....

Paula_29, Dorotucha lubią tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurde a może mi się coś popierdzieliło... hmmmmmm

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paula_29 wrote:
    Olga tylko, że to nie są takie ruchy, typu soczyste kopniaki, tylko właśnie takie przesuwanie się w brzuchu. Dzidzia jest o tydzień starsza wg USG a gin pytałam mnie już 2 tygodnie temu czy coś takiego czuje, mam wizytę 12 więc zapytam, ale na 100% pewnie się dowiem jak rzeczywiście porządnie kopnie i na to czekam:)

tak, ja na początku też czułam takie bąbelki w brzuchu, na początku myślałam że to niestrawność, ale jak pojawiały się codziennie o tej samej porze to uświadomiłam sobie że to może być dzidzia

Dorotucha lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Dorotucha Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Olga niekoniecznie moja ginka mówiła ze w nielicznych przypadkach może się to zdarzyć już wcześniej. Ja np czułam ruchy juz w 17 tygodniu takie leciusieńskie jak to powiedziała Paula smyranie. Moja Córcia była o 2 tygodnie większa niż wiek ciąży więc było to możliwe. ;)

2nn3dqk3jjvpzuar.png
‹‹ 685 686 687 688 689 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ