Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula_29 wrote:Hej dziewczyny
Ewelka ja też widzę cień cienia i ośmielam się gratulować po cichu
Myślę, że powinnaś na betę iść, bo popołudniu test może nie wykazać nic jak teraz jest cień, bo stężenie HCG najwyższe jest rano
Na betę można iść o każdej godzinie
Nie wiem czy u Was są laboratoria diagnostyki? Poprosisz na cito i za 4 h wynik
Trzymam kciuki;)ale u mnie na "wiosce" to tylko rano robią wiec musze wytrzymac do jutra
wiem że rano jest najwyzszy ale juz zrobie chociaz nie nastawiam sie zeby cos wyszło wieczorem ale jakos tak mi lzej bedzie ze zrobiłam hahaha a rano zrobie jeszcze raz i pojde na bete
-
nick nieaktualny
-
Eweloka84 wrote:Dzięki Paulinko za słowa otuchy
ale u mnie na "wiosce" to tylko rano robią wiec musze wytrzymac do jutra
wiem że rano jest najwyzszy ale juz zrobie chociaz nie nastawiam sie zeby cos wyszło wieczorem ale jakos tak mi lzej bedzie ze zrobiłam hahaha a rano zrobie jeszcze raz i pojde na bete
Ewelka a daleko masz do miasta jakiegoś większego?
Jak nie, może byś podjechała, ciekawość pewnie Cię zżera:) -
Eweloka84 wrote:hahaha noo to sie nie śmiej bo jeszcze chłopak się "zarumieni" ale tak poważnie to jeżeli powie Ci żebys nie brała to idz jeszcze do innego żebys miała powórnanie bo tu by było słowoe przeciwko słowu, a jak dwóch potwierdzi to juz inaczej :* noo i oczywiscie czekam na wiesci
masakra z tymi ginami
A Ty kobieto masz prawo teraz świrować nie każdy widzi na teście cień cieniatrzymam kciuki żeby na kolejnym teście była wyrazniejsza krecha
Jeszuuuuuu ja oszaleje razem z TOBĄ
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Paula_29 wrote:Hej dziewczyny
Ewelka ja też widzę cień cienia i ośmielam się gratulować po cichu
Myślę, że powinnaś na betę iść, bo popołudniu test może nie wykazać nic jak teraz jest cień, bo stężenie HCG najwyższe jest rano
Na betę można iść o każdej godzinie
Nie wiem czy u Was są laboratoria diagnostyki? Poprosisz na cito i za 4 h wynik
Trzymam kciuki;)Opowiadaj
Paula_29 lubi tę wiadomość
-
Dorotucha wrote:No na 19 lutego mam wizyte u jeszcze innego gina u którego chce już zostać na stałe
masakra z tymi ginami
A Ty kobieto masz prawo teraz świrować nie każdy widzi na teście cień cieniatrzymam kciuki żeby na kolejnym teście była wyrazniejsza krecha
Jeszuuuuuu ja oszaleje razem z TOBĄ
Dorotucha lubi tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:Paula jedynie Wrocław ale to bym musiała po pracy jechac dopiero ...
wycieczka turystyczno krajoznawcza w środku tygodnia to chyba fajne urozmaicenie tygodnia
a rozwiejesz wątpliwości i oszczędzisz koleżankom zawały serca
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Dorotucha wrote:CZeść Kochana dawno Cię tu nie było jak się czujecie?
Opowiadaj
Hej Dorotka, ja jestem, podczytuje Was tylko nie pisze, bo ostatnio 3 razy jak pisałam to nikt mnie nie zauważył i mi nie odpisał, więc stwierdziłam , że się nie będę udzielać.
U mnie wszystko ok, oczywiście oprócz ciążowych dolegliwości, od pary dni czuje od wewnątrz jakieś delikatne smyranie i mam nadzieję, że to dzidzia, a poza tym remontujemy mały pokój więc czas szybko leci
Trzymam kciuki za Was wszystkie cały czas w każdym razieEweloka84, Ruda27, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
Dorotucha wrote:To wsiadaj w banę i jedź
wycieczka turystyczno krajoznawcza w środku tygodnia to chyba fajne urozmaicenie tygodnia
a rozwiejesz wątpliwości i oszczędzisz koleżankom zawały serca
Też tak myślę, ja bym pojechała -
nick nieaktualnyKurde Paula możliwe że to maleństwo
ale czekaj to chyba zbyt wcześnie... pierworódki czuja dopiero kolo 20-21 tygodnia dziecko. Te co rodzą po raz kolejny 18-19 jakoś. Ja pierwszy raz MIchasia poczułam koło 20 tygodnia włąsnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lutego 2014, 10:15
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Kurde Paula możliwe że to maleństwo
ale czekaj to chyba zbyt wcześnie... pierworódki czuja dopiero kolo 20-21 tygodnia dziecko. Te co rodzą po raz kolejny 18-19 jakoś. Ja pierwszy raz MIchasia poczułam koło 20 tygodnia włąsnie
Olga tylko, że to nie są takie ruchy, typu soczyste kopniaki, tylko właśnie takie przesuwanie się w brzuchu. Dzidzia jest o tydzień starsza wg USG a gin pytałam mnie już 2 tygodnie temu czy coś takiego czuje, mam wizytę 12 więc zapytam, ale na 100% pewnie się dowiem jak rzeczywiście porządnie kopnie i na to czekam:)Anastazjaaa, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
Paula_29 wrote:Hej Dorotka, ja jestem, podczytuje Was tylko nie pisze, bo ostatnio 3 razy jak pisałam to nikt mnie nie zauważył i mi nie odpisał, więc stwierdziłam , że się nie będę udzielać.
U mnie wszystko ok, oczywiście oprócz ciążowych dolegliwości, od pary dni czuje od wewnątrz jakieś delikatne smyranie i mam nadzieję, że to dzidzia, a poza tym remontujemy mały pokój więc czas szybko leci
Trzymam kciuki za Was wszystkie cały czas w każdym razie
To smyranie to na pewno dzidzulekpamiętam to jak dziś
. Potem to dopiero się zacznie smyranie za jakiś miesiąc
... Ło to spać już się czasami wtedy nie da bo dzidzia najwięcej grandzi gdy mama chce kimać
. Ale uczucie nie zapomniane
eeeehhhh rozmarzyłam się
najważniejsze że wszystko w porządku i ciąża zdrowo się rozwija
-
nick nieaktualny
-
Paula_29 wrote:Olga tylko, że to nie są takie ruchy, typu soczyste kopniaki, tylko właśnie takie przesuwanie się w brzuchu. Dzidzia jest o tydzień starsza wg USG a gin pytałam mnie już 2 tygodnie temu czy coś takiego czuje, mam wizytę 12 więc zapytam, ale na 100% pewnie się dowiem jak rzeczywiście porządnie kopnie i na to czekam:)
tak, ja na początku też czułam takie bąbelki w brzuchu, na początku myślałam że to niestrawność, ale jak pojawiały się codziennie o tej samej porze to uświadomiłam sobie że to może być dzidziaDorotucha lubi tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:Kurde Paula możliwe że to maleństwo