Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
hahaha no to swoją droga
dobra bo ja tak tylko o sobie (egoistka)... co tam u Was Kochane???
Olguś to wyjaśliliście sobie wszystko z męzem? topór wojenny zakopany??
Dorka to kiedy Ty idziesz do Murzynka??? bo cos nie zapamietałam sorki
Daria odpoczywaj Słońce, faktycznie macica rosnie to dla tego Cię boli
aa Stokrotka w końcu robiłą test?? bo cos nie widac jej od dłuższego czasu???
Anastazja kuruj sie kuruj Kochana
kogos omineła?? jak tak to przepraszam
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJak się pokłócilismy to każdy z nas powiedział co leży na wątrobie. Wczoraj męzu się przyznał że sporo myślał o tym wszystkim.
Stwierdził, że nie stać nas na to żeby z drugiej pracy rezygnował, ale to się wiąże z tym, że będzie go mało w domu. Ale ustalilismy, że jeden dzieńw tygodniu poświeca młodemu, a jeden wieczorek jest zupełnie nasz. O tyle dobrze
Co do najważniejszej sprawy - drugiego dziecka - nadal sprawa wisi w powietrzu bo sami nei wiemy co robić. Z jednej strony czas nagli przy moich głupich jajnikach, z drugiej kiepsko z kasą. I bysmy chcieli i się boimy co robić. Jak uda mi się pracę zmienić, to dupa żebym w ciążę zaszła. Jeśli się nie załapię to ok, można działać, bo Piotrek widzi jak mnie praca niszczy psychicznie w tym maku.
Ja ogólnie mam świadomośc, że albo muszę zaciazyć, albo pracę zmienić, bo ewidentnie widzę że jestem pod obstrzałem i to tylko kwestia czasu aż dostanę wypowiedzenie.Pisellini, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Eweloka84 wrote:Dorka to kiedy Ty idziesz do Murzynka??? bo cos nie zapamietałam sorki
miało być na nfz ale w tym tygodniu się nie dało a ja chciałam przed @ jechać
jestem cholernie ciekawa tej wizyty. Mam nadzieję że nie będę się śmiała bo ma fajny akcent i nie odmienia końcówek. Nie wiem co zrobie gdy jednak nie będzie mi kazał brać tych estrogenów to chyba jajo zniosę bo on podobno wszystko naturalnie leczy cokolwiek to znaczy
Eweloka84, Ruda27, Pisellini lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hahaha noo to sie nie śmiej bo jeszcze chłopak się "zarumieni" ale tak poważnie to jeżeli powie Ci żebys nie brała to idz jeszcze do innego żebys miała powórnanie bo tu by było słowoe przeciwko słowu, a jak dwóch potwierdzi to juz inaczej :* noo i oczywiscie czekam na wiesci
-
Czarnula87 wrote:jutro idę do gienka, w piątek jadę do wawy do hm
ale on nei robi usg na wizycie, inna lekarz we wtorki robibo zawsze to cos by moze zobaczył..
-
Hej dziewczyny
Ewelka ja też widzę cień cienia i ośmielam się gratulować po cichu
Myślę, że powinnaś na betę iść, bo popołudniu test może nie wykazać nic jak teraz jest cień, bo stężenie HCG najwyższe jest rano
Na betę można iść o każdej godzinie
Nie wiem czy u Was są laboratoria diagnostyki? Poprosisz na cito i za 4 h wynik
Trzymam kciuki;)Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Czarnula87 wrote:jutro idę do gienka, w piątek jadę do wawy do hm
ale on nei robi usg na wizycie, inna lekarz we wtorki robi
Też kiedyś chodziłam do gina u którego usg robiło się tylko w środy. To było męczące bo na dwa terminy trzeba było się umawiać bo w srody tylko usg robił a w inne tradycyje wizyty. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPaula_29 wrote:Hej dziewczyny
Ewelka ja też widzę cień cienia i ośmielam się gratulować po cichu
Myślę, że powinnaś na betę iść, bo popołudniu test może nie wykazać nic jak teraz jest cień, bo stężenie HCG najwyższe jest rano
Na betę można iść o każdej godzinie
Nie wiem czy u Was są laboratoria diagnostyki? Poprosisz na cito i za 4 h wynik
Trzymam kciuki;)
Kochana tak mało zaglądasz do nasco u ciebie?? jak się cuzjesZ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny