Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ewelka to jest taki list ktory przychodzi poczta i tam sa wszelkie info o tym kto bedzie robil usg, gdzie, o ktorej, ze jesli chce zmienic date, wizyte lub odwolac to gdzie mam zadzwonic i wskazowki typu czy trzeba byc z pelnym czy pustym pecherzem
mowia na to zaproszenie
Trzymajcie kciuki bo juz sie boje
Ewela ja tak mocno trzymam kciuki ze az bolaEweloka84, Ania_84, Czarnula87, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paula55 wrote:Ewelka to jest taki list ktory przychodzi poczta i tam sa wszelkie info o tym kto bedzie robil usg, gdzie, o ktorej, ze jesli chce zmienic date, wizyte lub odwolac to gdzie mam zadzwonic i wskazowki typu czy trzeba byc z pelnym czy pustym pecherzem
mowia na to zaproszenie
Trzymajcie kciuki bo juz sie boje
Ewela ja tak mocno trzymam kciuki ze az bolato trzymam kciuki za usg
czekam az mi sie siku zechce bo jak na złośc mam blokade siuskowajuz zrobie ten tes chociaz wiem ze teraz to nic nie wyjdzie ale jak juz kupiłam
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:Ewelka to dla ciebei
http://www.youtube.com/watch?v=bbmamlIssW0Czarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
hahaha pisze do mojego meza zeby mi kupił test o czułosci 10 a on mi odp " noo kupiłem juz i napisane jest ze jest czuły!? " hahhaah cos czuje ze kupił taki jaki juz mam
pytam jaki " no biały taki" hahahah
Czarnula87, santoocha, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny