Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwelinka jak lepiej l4 to lepiej
chociaz ty masz spoko w pracy wiec pewnie kazdy zrozumie..
Ja wole na l4 byc, wczoraj moj durny szef napisal czy bede 10 w pracy.. Jescze mu nie odp bo on mi nigdy nie odpisuje.. Dopiero 12.02 planuje isc na 2 dni i zas na l4i do pl na pare dni jechac..
Jasne Ewelina lepiej isc do lekarza, tez szlam po tescie od razu
Co do min mezow/partnerow... U mnie w 1 ciazy bylo zaskoczenie itd.. Ale teraz bardziej strach, wiec nie bylo az takich wzruszajacych momentow, ja bralam antybiotyk w tym momencie i cholernie sie oboje balismy... Za to teraz nadrabiamy nasze szczescieSaramago, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Jestem jestem
ogarniam się przed wizytą u gina
Olguś a jak nastrój przed jutrzejszą rozmową? pamietaj, cyc do przodu, banan na ustach, mów spokojnie i rzeczowo, a to czego nie wiesz nadrabiaj sexapilemPisellini lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnySaramago wrote:Olguś a jak nastrój przed jutrzejszą rozmową? pamietaj, cyc do przodu, banan na ustach, mów spokojnie i rzeczowo, a to czego nie wiesz nadrabiaj sexapilem
Wiesz co, poczytałam wczoraj trochę odnośnie rekrutacji do HM i samej pracy tam i mam wyebaneco ma być to bedzie, na dzieijsza chwilę olewam, jutro pewnie isę będę stresować. Musze poczytać trochę o samej historii firmy bo to ważne aby sporo wiedzieć. Na razie luz :] tzn myślę że i tak się nie dostanę, więc spoko
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Wiesz co, poczytałam wczoraj trochę odnośnie rekrutacji do HM i samej pracy tam i mam wyebane
co ma być to bedzie, na dzieijsza chwilę olewam, jutro pewnie isę będę stresować. Musze poczytać trochę o samej historii firmy bo to ważne aby sporo wiedzieć. Na razie luz :] tzn myślę że i tak się nie dostanę, więc spoko
a klapsa chcesz? z takim nastawieniem, że niby i tak się nie dostaniesz, to szkoda Twojego czasu aby tam w ogole jechać.
Myślę, że dziewczyny mnie poprą. Najwazniejsze jest nastawienie. I nie można, absolutnie nie można od razu z góry założyć, że się nie dostaniesz, bo to dyskwalifikuje Cię na dzień dobry. Nastawienie!!!!!! Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr toś mnie wkurzyła terazEweloka84 lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySaramago wrote:a klapsa chcesz? z takim nastawieniem, że niby i tak się nie dostaniesz, to szkoda Twojego czasu aby tam w ogole jechać.
Myślę, że dziewczyny mnie poprą. Najwazniejsze jest nastawienie. I nie można, absolutnie nie można od razu z góry założyć, że się nie dostaniesz, bo to dyskwalifikuje Cię na dzień dobry. Nastawienie!!!!!! Wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr toś mnie wkurzyła teraz
Asiu ale ja tam jadę z dobrym nastawieniem na zasadzie chcę sie dostać niz robię dużo żeby to osiągnąć ale na luzie bez spinki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Asiu ale ja tam jadę z dobrym nastawieniem na zasadzie chcę sie dostać niz robię dużo żeby to osiągnąć ale na luzie bez spinki
No jak z dobrym jak piszesz, że i tak się nie dostaniesz!? ech. tak klaps to był zły przyklad.... trójkącik?Czarnula87 lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Idę sobię!! i nie przyjdę tutaj więcej
bo mnie bić chcecie!!
Jak narazie to najmniej chcecie mnie. ciągle czuję się olewana. FOCH
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny