Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:MAdzia ona mi przepisywała, ale jak mi wypisała recepty na ponad 300 zł to w sumie nic nie kupowałam bo kiepsko z kasa akurat wtedy było. On jest bez recepty? to sobie wykupię
tak, jest bez rp
50 tabl kosztuje u mnie 32,99 drogawy...ale warto..można też na listki kupić...
stosuje się 3*2tabl
aaa i nie baw się w zamienniki jego...nie warto..kosztują może mniej ale to nie to działanie.
no i trzeba pamiętać o inhalacjach/parówkach...można też przykładać coś rozgrzanego (na tyle żeby nie poparzyło) na chore zatokiCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry moje drogie. Jak rozpoczął się Wam dzień? buziakiLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualnyOla ja mysle ze zrobi, ale musisz go uprzedzic, a to prywatnie idziesz? Jak tak, to moze szkoda kasy jakby mial nie zrobic..
Asiula ja jakos lepiej dzisiaj wstalamjuz chyba te bole podbrzusza mi sie skonczyly... Mam nadzieje :p
Jak u Ciebie? Co dzisiaj porabiasz? -
No to super Darusiek
teraz to kopniaki i kuksance się szykuja
U mnie nawet nawet. zaraz idę coś sprzątnąć, a potem na ploty do koleżanki. Jakoś minie kolejny dzień.
Ewelinka i jak mężu? OpowiadajEweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
w sumie jest tego tyle co na lekarstwo i moze do popoludnia w ogole sie skonczy:)
okaze sie:) głowa mnie bolo.
Ewelinka jak tam? jak sie czujesz?? spałas cos??
cikekawe kiedy na usg widac czy rosnie pecherzyk czy nie??
Daria miejmy nadzieje ze dzidzia zrobila sobie troche miejsca i na jakis czas da spokoj z rozpychaniem:)Eweloka84, Ruda27 lubią tę wiadomość
-
aa przyjechał do domu , daje mi test a ja banan od ucha do ucha:D popatrzył na mnie jak na wariata hahaha i mowi do mnie to robisdz ten test? a ja mowie no ale rano bo juz robiłam i mu pokazałam
mina bezcenna!!!! haahahahah radosc nie do opisania
i na koncu oczywiscie moj płącz - norma hahahahaha ale sie cieszył i od razu mi powiedział ze zero kawy i na l4 od razu hahahaha
wczoraj z tego wszystkiego zasnełam po 21 juz, o 2 sie obudziłam siku biegłam, myslalam ze wytrzymam do rana hahaha no i juz po spaniuzasnąc nie mogłam a rano ledwo wstała
aa w gole jak mnie wkurfiła babka w kasie bo mowie do niej ze to badanie i czy cos mam dopłacic zeby wynik był dzis a ona do mnie mowi ze to jedzie do wro i za pare dni bedzieposzłam do labo i gadam z laskami i pytam sie a one czy potrzebuje wynik do monitorowania czy do potwierdzenia ciązy a ja ze do potwierdzenia i ze dzis bym chciała wyniczek
a one ze napisza zeby na 12 były
ale powiedziały ze zwyjkłę hcg mi zrobią a co to za roznica?
Saramago, Czarnula87, czekaja lubią tę wiadomość
-
Kochane, troszkę z innej mańki. Mam do sprzedania tablice dekoracyjne, takie:
http://www.gumtree.pl/cp-dekoracje-wyposazenie-wnetrz/malopolskie/plakat-blaszany-emaliowany-tloczony-super-dekoracja-okazja-353541232
5 różnych wzorów.
Jakby ktoś reflektował albo znacie kogoś kto takie cudeńka szuka, to zapraszam
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
ja bym chciał zeby gienek mi powiedziałę ze wszystko jest tam gdzie ma byc a reszta sie jakos ułozy!!! a w ogole podbrzusze mnie boli blee jak na @
aa włąsnie no i robiłam dzis testa z drugiego moczu haha no tez wyszła krecha drug moze nie taka fest gruba ale widoczne bez wytężania wzroku
Czarnula87, Ruda27, Dorotucha lubią tę wiadomość
-
Ewelinka to cudnie, że mężu tak dba i tak się cieszy. Sama nie mogę się doczekać tego momentu bo chyba jest jedyny w swoim rodzaju
Trzymam kciuki za piękny przyrost. BuzioleEweloka84 lubi tę wiadomość
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
Ruda27 wrote:Ewelinka ciesze sie z Toba
teraz musi byc juz tylko dobrze
Ja nie wiem nic o becie bo nie robilam, ale mysle ze to wystarczy i juz o 12 sie dowiesz ile maszkiedy planuejsz do lekarza isc? Czekasz jeszcze 2 tyg?
no ale z drugiej strony to chyba kazdy by panikował...
-
no ale z tym l4 to zabąbił.. mowie do niego ze za wczesnie a on do mnie ze nie ma ze za wczesnie, zeby znowu nie było jak ostatnio
zobaczymy co tam na tym hcg wyjdzie i co mi gienek powiehehehe a mowil mi ostatnio ze ma nadzieje ze juz przyjdze z dobrymi wiadomościami