Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć ja i moja @ tylko na moment
poczytałam Was trochę po łebkach i spadam z Młodą na dwór bo słońce świeci bezchmurne niebo i tak ciepło że w jesiennej kurtce można chodzić 
Odzyskałam swój termometr i do dzisiaj mierzyłam tempki. Zaczęłam nowy cykl to spróbuję nie mierzyć
Konwalia GRATULACJE super że się udało
Aniu fajnie że wróciłaś
Asia mnie wstręt do zapachu kawy (nie piję bo nie lubię
) w ciąży wziął jakoś tydzień przed spodziewaną @.
Ciężaróweczkom życzę słodkiego lenistwa
Ogólnie to będę teraz rzadziej zaglądać bo zaczęłam porządki robić w chacie i w piwnicy jutro może okna pomyję
Chcemy też z Mężem wreszcie dokończyć remont łazienki i zrobić garderobę, urządzic do końca pokój Młodej i inne pierdoły których się nazbierało prze zimę. Niedługo też zacznie się sezon działkowy i porządki w ogródku
. Może te wszystkie rzeczy pomogą mi zapomnieć o staraniach i według zaleceń lekarza będziemy spontanicznie się bzykać
bez mierzenia tempek i innych pierdół
Jutro dzwonię do diagnostyki żeby spytać ile kosztuje u nich to badanie AMH na Medicover bo zapomniałam o tym rano a czynne tylko do 12 
Trzymajcie się cieplutko
spadam na spacerek
nick nieaktualny, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczynki ja wracalam z prcy wiec troche mnie nie bylo

Dorotko - ja tez zaczynam sie brac za porzdne porzdki
teraz mam wiecej czasu - no i niedlugo zaczynam ogarniac ogrodek
ciekawejak tam moje 1 w zyciu truskawki
-
heheh
ja dopiero wrocilam 
nawet moj kicia jakas osowiala chodzi.. ciagle sie przytula.. chyba czuje ze sie martwimy ...
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
ja wlasnie opitolilam bulke ktora mz zrobil mi do pracyEweloka84 wrote:Zjadlabym cos ale nie wiiem co:P
Eweloka84 lubi tę wiadomość