Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziuszka wrote:Boże dziewczyny a sie narobiłam !
heheh mma 3 pokoje do ogarniecia kuchnie i łazienke
kuwete maz uprzatnie -
gorzej bo niemam normalnej suszarki.. tylko taka rozkladana;/ jak ja tesknie za moja łazienka w bloku gdzie mialam 2 suszarki.. i duzy balkon.. a tu ;/ dopeir w tym roku maz mi zainstaluje normalna suszarke na dworze.. bo poprzednie hmm.. dziwnym zbiegiem okoliczznosci Kajtek mial wygodne legowisko z prania
-
no i musze legowisko kocicy wyprac bo pies jej oznaczył teren ;/ i nie chce na nim teraz spac ;/
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Madziuszka wrote:Nasze śpią z nami
Nie chcą legowisk ;/
-
noo a pozatym ona jak widzi ze mezus sie mna zajmuje to obraza majestatu i sie fochuje wiec wtedy idzie polozyc sie na swoja lezaneczke
-
Rudasek - smacznego
moja teraz spi kolo kaloryferka pani napalila w piecu to kota nie ma spi caly dzien -
Mąż mi zrobił niespodziankę na walentynki.....
Musze zawieźć jego kolegę na lotnisko..... Hmmmmm walentynkowy wieczór z obcym facetem, pogielo go.....
On nie może bo będzie w pracy, wiec zaoferował mnie..... Bo przecież ja na pewno się zgodzę....
W normalny dzień nie miałabym nic przeciwko ale w walentynki.....
Jak wróci z pracy bez kwiatów to będzie miał ostro przerabane....Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Mąż mi zrobił niespodziankę na walentynki.....
Musze zawieźć jego kolegę na lotnisko..... Hmmmmm walentynkowy wieczór z obcym facetem, pogielo go.....
On nie może bo będzie w pracy, wiec zaoferował mnie..... Bo przecież ja na pewno się zgodzę....
W normalny dzień nie miałabym nic przeciwko ale w walentynki.....
Jak wróci z pracy bez kwiatów to będzie miał ostro przerabane....Ale ja ro furiatka jestem haha
Anastazjaaa lubi tę wiadomość