Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wiem dziewczyny, dzięki. Leży koło mnie nowa książka Inferno Dana Browna ( od mężusia w prezencie bez okazji dostałam) ale jakoś nie mogę się zabrać, ciągle tylko forum jak nie pisze to podczytuje różne ciążowe tematy , ale muszę się w końcu za nią wziąć
-
Dziennnnnn dobryyy bardzo witam witam i o zielone kropki pytam hahaha.
Troche pojechalam nadrabiam i czytam te wasze wypowiedzi brakuje mi popoludniowki zeby z wami rano kawe wypic.
Tez sie przedstawie ale to chyba tylko formalnosc -Paulina
A do mojej imienniczki odnosnie wczorajszego tematu... paulus ja biore po 3 tab dziennie wiasiolka. Teaz sie zastanawiam do kiedy brac bo testy dalej nie pozytywne temp sie ladnie podniosla a dalej cisza w temacie.
A co do reszy....same pysznosci widze... Super zwierzaczki a ja wlasnie po pracy obiadek zjadlam - pierozki ruskie
Ale teraz chyba sie kimne chwile bo padam na twarz i wpadne do was wieczorkiem z kawkaEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Eweloka84 wrote:ja to się ostatnio zakochałam w czarnej serii camilli läckberg to kryminały
Ewelina uwielbiam ją jestem już w połowie serii, moja kuzynka ma wszystkie części i pożyczam od niej, bo ja niestety uwielbiam czytać i muszę się pilnować, bo mogłabym na książki majątek wydać -
Paula ja brałam 4 tabletki, spokojnie jak zobaczysz, że masz już 3 wyższe temperatury to wtedy przestaniesz brać, zagnieżdżenie i tak nie ma miejsca szybciej niż po 4 dniach, także spokojnie
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO tej autorki nie znam, ale jak polecacie to wypozycze z biblioteki jak beda
Ostatnio 10 ksiazek z moim wzielam wszystkie kryminaly teraz sie biore za trzecia :p
Hej Paulinka
Pierozki tez bym zjadla, z reszta mam teraz dni odkurzacza. Jem wszystko i ciagle... Okropny okres sie zblizaWiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2013, 17:19
-
Heloł - ja ostatnio zapracowana i tylko nie raz poczytam co tu piszecie
Jakis skrót ..?? nowe zielone kropeczki ?? -
Cześć dziewczyny pod wieczór. Herbatkę czerwoną zapodała, na leżance się wyłożyłam, J. idzie na trening, a ja z Wami ciutke posiedzę.
Tez lubie kryminały, ostatnio pochlaniam Karin Slaughter. Polecam.
p.s. J dzisiaj mi przyniósł piekne kwiaty. Pytam z jakiej okazji?
- no tak bez okazji, a może i okazja będzie?
obyEweloka84 lubi tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny