Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAle to nie wazne kochana. Nadal kregoslup zgiety. Brzuszek uciskany. Organizm w ciazy musi wiecej plynow i ktwi transportowac a siedzac nawet w 150 pozycjach tego mu nie ulatwiasz. Dlatego w ciazy trzeba duzo odpoczywac. Polenic sie. Polezec
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Olga przykro mi, ale na pewno następna rozmowa wypali, trzymam kciuki
Ewelka samo siedzenie nie jest problemem, dzidzia jest tak malutka, że jeszcze jej nie uciskasz, gorzej, że komputer w nadmiarze godzin nie jest zdrowy, więc się trzeba ograniczać, a brzuch boleć będzie, bo się wszystko rozciągaEweloka84, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Eweloka84 wrote:aa w ogole chodzi za mna sałatka gyros i chyba sobie zrobie!!!
a wiecie , że moj Misiek wczoraj na mnie nakrzyczał
A mu gyrosa wcOraj Misiek zrobil:) przyszlam z pracy to wszamalam talerz i dzis do pracy wzielismy
I tylko resztka zostala
A tak wogole to czesc wszystkimja dzis tylko na sekunde bo zaraz do pracy.
Wczesniej nie mialam czasu. Wstalam dzis o 9 i od razu skypokonfrencja z mamai dobre wiscie poki co odnoscie dzialeczek
babcia dziala wiec jestesmy na dobrej drodze
maja tylk stwierdzic czy dzialka jest budowalana. Jesli tak to wyznaczyc granice i zapisza ja nam
jeeee
A potem troszke prac domowych. Troszke poczytalam ksiazke ktora dostalam od poloznej i tak zlecialo do 13
Tak mi sie nie chce!!!!!!!chce juz w domu zostac! A najlepiej leciec do pl!!!!!!!!
Ewelka trzymam kciukacze za bete
Buziam wczystkieEweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
hej dziewczynki
my juz po badaniu..boniu siedzialam przed tym pokojem i tak mocno trzymalam ckiucki ze nie wiem.. wyniki w soboe rano na maila a w formie papierowej w pon pogadalam troche z moim... powiedzałm mu o tym ze czuje jakby sie poddał i z boje sie ze nie bedzie chcial walczyc i zostawi mi mnie z tym sama ..wiedzialam ze mu sie glupio robiło iprzeprosil ze od poczatku staran nie brał tego powaznie - krotka dedukcja zapytałam sie go ile razy cos przeczytałl od maja 2013 ogolnie na temat staran .... powiedział mi nic.. wiec mu powiedzialam ze czemu sie dziwi ze ja placze skoro tak naparwde o ja napedzam to nasze staranie sie o dzidziusia bo on wychodzi z zalozenia ze zrobi co swoje i tyle.. i chyba dopeiro to do niego dotarło.. bo n konice powiedzial mi ze nie wazne jakie beda wyniki ze bedziemy walczyc.. ja sie rozkleilam i mówie mu nie wazne jakie beda wyniki... waznze zebysmy sie trzymali razem bo to jest nasz wspolny problem.. zarowno ja portrzebuje jefgo wsparca gdy poddaje sie leczeniu jak i wiem ze on potrzebuje mojego .. no i tak troche pogadlismy sobe i na koniec powiedzial ze mnie przepraszaz ze zamknal sie w sobie ze dopeiro teraz rozumie ze ja tez to bardzo przechodze... uff.. najwazniejsze ze juz jest po ..ogolnie zadowolony byl z tego miejsca powiedzial mi ze nawet sie nie stresowal i poopowiadal mi co by sie tam jeszcze przydało. i najlepszy tekst powinni tam zamatowac tv z filmami XXXhehe
Czarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
marta83 wrote:hej dziewuszki:) co tam u was ??????? powiedzicie mi jak sie robi badanie progesteronu to sie podaje dzien cyklu od ostatniej miesiaczki ? czy od owulacji? bo niewiem juz
-
Anastazjaaa wrote:Ania_84
aż się popłakałam ze wzruszenia jak czytałam twojego posta
Och jak ja bardzo chcę aby wam się ułożyło, aby się udało!!!
Razem z wami czekam do soboty!
Dziekuje..poki co podjelismy decyzje zero n emat badania do sobotyteraz mamy zamair sobie odbic te 4 dni abstynencji
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
A z jeszcze jednych info
tuz przed tym jak mi sie rozładował tel zadzwonil do mnei z jednej firmyi facet do mnie witam pani do nas aplikowala chciałbym sie zapytac czy jest pani dalej zainteresowana i czy odpowiadało by pani przyjsc na rozmowe w pon lub wt ..no to mówie ze tak i ze jestem dyspozycyjna wiec obojetnie ktory dzien a ten do mnie to moze poniedzialek bo jest pani nasza pierwsza kandydatk a ktora godzina pani pasuje my sie dostosujemy..az mnie zamurowało..no to mówie ze w sumie najbardziej pasowałoby mi z rana no i o 8 w poniedzialek mam rozmowe
Anastazjaaa, Czarnula87, Eweloka84 lubią tę wiadomość
-
marta83 wrote:a to dobrze podalam myslalam ze juz wynik niewazny, tylko ciekawe czy dobry wyszedl mi 82,23
-
Dziekuje dziewczynki
naprawde
powiem Wam ze jestescie nieocenionym wsparciem
marta83 lubi tę wiadomość