Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastazjaaa wrote:kurcze wyśmiejecie mnie.... chcę kupić smarta, na dojazdy do pracy, mój mąż wyśmiał mnie, powiedział że koło domu mam nie parkować bo wstyd na całą ulicę.... ;/
nie to , żeby to brzydkie było :p ale to mało bezpieczne autko:)
Kochana juz maluszek jest wiekszy
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:kurcze wyśmiejecie mnie.... chcę kupić smarta, na dojazdy do pracy, mój mąż wyśmiał mnie, powiedział że koło domu mam nie parkować bo wstyd na całą ulicę.... ;/
a moze citroen c1 - tez mały jest a jaki zgrabniutki . Cenowo ciut droższy no ale na bank bezpieczniejszy
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Ewelka nie martw się, musisz się przyzwyczaić, że w ciąży raz objawy będą raz nie i to te same, także będą zanikać i powracać i trzeba się cieszyć tym czasem gdy ich nie ma, a to nie znaczy że coś jest nie tak
Asia ja nie czułam, że jestem w ciąży, tym bardziej, że wszystkie wczesne objawy są takie same na ciąże jak na miesiączkę, takie prawdziwe objawy to koło 6 tyg się zaczynają, wcześniej są raczej psychosomatyczne
Olga ja bym wybrała Puchatka
A jak z pracy, dzwonili, bo nie mogłam się doszukać czy coś pisałaśEweloka84 lubi tę wiadomość
-
Madziuszka wrote:Mnie zawsze smarty urzekały
a moze citroen c1 - tez mały jest a jaki zgrabniutki . Cenowo ciut droższy no ale na bank bezpieczniejszy
sama nie wiem zastanowię się jeszcze teraz mam Honde accord i trochę boję się przesiąść, z takiego wygodnego auta, będę czuła się jak serdelka w puszce.... może mini one??? sama nie wiem.... jak zwykle niezdecydowana...