Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziuszka wrote:Mój mi najpierw gada że mam się nie nakręcać bo będę płakać, ja mówie spoko nie będę, po czym i tak jest płacz ...To jest jakieś błędne koło ;/
bedzie dobrze, musi bycccc
-
nick nieaktualny
-
Eweloka84 wrote:bozeeee żeby mi sie chciało jak mi sie nie chce!!!
dokładnie
Na górze róże, kwiatki na dole, tak mi sie nie chce, żę ja pierd....Eweloka84, Czarnula87, Madziuszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMam problema.... wiem wiem, że do urodzin dziecka mojego prawie miesiąc, ale ja jestem planowacz i kombinator więc kombinuję i planuję wcześniej
Podpowiedzcie mi - moje dziecko obecnie najlepiej jak bajki ogląa to lubi: Klub Przyjaciół Myszki Miki i oczywiście nieśmiertelnego Kubusia Puchatka (nawet z Puchatkiem spi i pościel tez ma w Puchatka).
No i nie wiem czy robić mu na tort ozdobę z Kubusiem czy z myszką
Dodam, że od tego zależy jaką polewę na tort zrobię - czy ciemną, czy mleczną czy białąWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 10:44
-
Ło matko Wam też się nic nie chce? u mnie tak szaro i leje, że masakra.
Ale zaraz wsadzam paprykę do piekarnika. Mmmmmmm uwielbiam taka upieczoną z rukolą, fetą i jakimś pysznym vinegre....
Teściowej jeszcze nima.LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Saramago wrote:Ło matko Wam też się nic nie chce? u mnie tak szaro i leje, że masakra.
Ale zaraz wsadzam paprykę do piekarnika. Mmmmmmm uwielbiam taka upieczoną z rukolą, fetą i jakimś pysznym vinegre....
Teściowej jeszcze nima.Znowu mi apetyt robisz