Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Madziuszka wrote:Mój mi najpierw gada że mam się nie nakręcać bo będę płakać, ja mówie spoko nie będę, po czym i tak jest płacz ...To jest jakieś błędne koło ;/
bedzie dobrze, musi bycccc

-
nick nieaktualny
-
Eweloka84 wrote:bozeeee żeby mi sie chciało jak mi sie nie chce!!!

dokładnie
Na górze róże, kwiatki na dole, tak mi sie nie chce, żę ja pierd....
Eweloka84, Czarnula87, Madziuszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMam problema.... wiem wiem, że do urodzin dziecka mojego prawie miesiąc, ale ja jestem planowacz i kombinator więc kombinuję i planuję wcześniej

Podpowiedzcie mi - moje dziecko obecnie najlepiej jak bajki ogląa to lubi: Klub Przyjaciół Myszki Miki i oczywiście nieśmiertelnego Kubusia Puchatka (nawet z Puchatkiem spi i pościel tez ma w Puchatka).
No i nie wiem czy robić mu na tort ozdobę z Kubusiem czy z myszką
Dodam, że od tego zależy jaką polewę na tort zrobię - czy ciemną, czy mleczną czy białąWiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 10:44
-
Ło matko Wam też się nic nie chce? u mnie tak szaro i leje, że masakra.
Ale zaraz wsadzam paprykę do piekarnika. Mmmmmmm uwielbiam taka upieczoną z rukolą, fetą i jakimś pysznym vinegre....
Teściowej jeszcze nima.LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Oj zaraz w dupsko dostaniesz !Saramago wrote:Ło matko Wam też się nic nie chce? u mnie tak szaro i leje, że masakra.
Ale zaraz wsadzam paprykę do piekarnika. Mmmmmmm uwielbiam taka upieczoną z rukolą, fetą i jakimś pysznym vinegre....
Teściowej jeszcze nima.
Znowu mi apetyt robisz

moj chrzesniak miał podobnego puchacia tyle ze prostokątnego tez