Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rudasek wrote:Heja Madziuszka..jak tam, jak po nocy
Kawka dziś juz była ?A noc dziwna haha Nastawiłam nową pralkę tak żeby się włączyła o siódmej rano a okazało się że nie włącza się o 7 tylko po siedmiu godzinach i takim o to sposobem o 5 obudziło mnie wirowanie hahaha
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
No nawet się uwinęłam ze sprzątaniem, w miarę ogarnęłam, Teściowa nie zarzuci mi że nie dbam o synusia, hihihi/ Zaraz szybkie zakupy i relax.
hej Madziuszka, Rudaska. Jak poranek?Madziuszka, Czarnula87 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:No nawet się uwinęłam ze sprzątaniem, w miarę ogarnęłam, Teściowa nie zarzuci mi że nie dbam o synusia, hihihi/ Zaraz szybkie zakupy i relax.
hej Madziuszka, Rudaska. Jak poranek?
Kurcze ale masz tempo Kobieto
no ale czego sie nie robi zeby zadowolić teściowa
hihihi
u mnie oki, pije własnie kawke, bo jakas ciezka noc miałam
no i w pracy do 17....ehhhhh, a pogoda tak marna ze tylko zostac w łożku
-
Nooo bo wczoraj mój chłop zrobił największą robotę (prasowanie stos i mycie podłóg, przy psie to nie lada wyzwanie, oraz ogarnięcie z grubsza kuchni), zatem mnie dzisiaj została "kosmetyka"
Pogoda fatalna, też bym chciala dzisiaj nie wyłazić, no ale... na Królową nie ma radyLUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Madziuszka wrote:Boże jakie ja mam szczęście że moi teściowie nie przychodzą do nas haha
Nie przepadasz za nimi?LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
Ciężka oligozoospermia
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Saramago wrote:Nie przepadasz za nimi?
Saramago lubi tę wiadomość
-
No to tak
Moj będzie w tym samym miejscu co ten na fotce
jeden juz mam z drugiej strony:)
więc ja też czekam jeszcze ze dwa m-ce. Jeśli nie bedzie Dzidzi to robie ten:) poki jeszcze nie ma lata, basenów, jezior itd...tak, zeby dać mu czas na gojenie:) -
Eweloka84 wrote:mi przez myśl nawet nie przeszło, że mogło sie udac w tym cyklu. Założyłam, że cykl stracony bo owu była ale nie z tej strony, wiec skupiłam sie na badanich a tu psikus
dziś naprawdę jest dzień dobrych wieści, dowiedziałam się że kolego żona się spodziewa.... ale fajnie, tak długo się starali
-
Rudasek wrote:No to tak
Moj będzie w tym samym miejscu co ten na fotce
jeden juz mam z drugiej strony:)
więc ja też czekam jeszcze ze dwa m-ce. Jeśli nie bedzie Dzidzi to robie ten:) poki jeszcze nie ma lata, basenów, jezior itd...tak, zeby dać mu czas na gojenie:)