Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
powiem wam ze ja w tym momencie to modle sie zeby tylko były plemniki.. juz nie prosze o to zeby bylo super extra i zbeysmy zaszli w ciagu 2-3 miesiecy.. niech tylko beda.. a wtedy moge czekac nawet rok..
-
Ania_84 wrote:powiem wam ze ja w tym momencie to modle sie zeby tylko były plemniki.. juz nie prosze o to zeby bylo super extra i zbeysmy zaszli w ciagu 2-3 miesiecy.. niech tylko beda.. a wtedy moge czekac nawet rok..
będzie dobrze zobaczysz
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Dziewczynki przepraszam was ale padam po dzisiejszym dniu.... poza tym mężuś wrócił do domku.... dobranocka, jutro będę :]
Dobra dziewuszki do jutra, Ania trzymam kciuki będzie dobrze, nie zamartwiaj się kochanie
Dobranoc :*
-
Madziuszka dokłądnei
no ale juz niedlugo bedziem wiedzieli na czym stoimy
ja tez juz mzykam do mezusia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczynki
Ja z pozytywnym nastawieneim witam sie z Wamii z kubkiem kawki
i oczywiscie wracam do pracy ....bo dopiatku musze zdac baze ;/ -
nick nieaktualny
-
Ewelcia mów co sie dzieje...jak cos to cie tu zaraz doprowadzimy do pionu
hehe
Ja spoko...wczoraj wieczorem mezus wtulił sie mocno we wmnie , czułam ze bardzo potrzzebował nie tyle rozmowy co samej bliskosci ale nie poruszałam z nim tego tematu bo nie chce zeby wszystko kreciło se wokół badani .. spokojnie poczekamy 8 miesiecy zylism w niepewnosci i nieswiadomosci to i teraz da sie radeEweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no chyba trzeba mnie pieprznąc w tą durną głowe
wyobrazcie sobie że sie obudziłam przed 4 i odkryłam ze przestały mnie bolec cyrory i antenki
i juz spac nie mogłam, zestresowała sie
budzik zadzwonił poleciałam zrobic test
wyszły dwie krechy ale jak to ja głupia sie zestresowałam bo ciagle druga kreska blada wychodzi wiec juz szukałam nie wiadomo czeog kurwa! sama zła na siebie jestem , ryczec mi sie chce bo szukam nie wiadomo czego zamiast myslec pozytywnie! wiec wezcie mnie palnijcie i durnoty z głowy wybijcie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 08:04
-
Cześć Kochane, wpadam życzyć miłego dnia
z kawusią i ciachem
I muszę spadać ogarnąć lokum, bo teściowa zara wparuje a potem jedziemy na zakupy, chociaż mi się nie chce. Po cichu łudziłam się, że może jednak nie przyjdzie dzisiaj, taka pogoda smętna a ja najchętniej bym w wyrku została....
Miłego dnia Kochana.
EWLKA, ugryzę Cię zaraz w cycucha to zaraz je będziesz czuć, wariatko Ty jedna. weź się napij soczku albo co. a nie świruj:****
Eweloka84, Ania_84, blue00 lubią tę wiadomość
LUF, Hiperprolaktynemia, Endometrioza III stopnia,
usunięty jajowód z wodniakiem
Ciężka oligozoospermia
****************************7 lat walki.
5 zarodków bardzo dobrej jakości.
Pierwsze ICSI po dwóch latach przerwy.
1 podana blastka
Mamy dwie kreski
CUDA się zdarzają
-
Wybijamy złe myśli
Ewelcia spokojnie cycorki chyba nie musza bolec non stopbedzie dobrze zobaczysz
dzis chyba masz meic betke co nie ?? to sie uspokoisz.pewnie czekajac na bete podswiadomie sie stresujesz i to dlatego
Eweloka84, Saramago, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOj Ewelcia. Normalne, ze sie bardzo stresujesz. Nie szukaj niczego na sile bo sie wykonczysz. Jak ty masz.zamiar 9 miesiecy bezstresowo przejsc
Mnie w ciazy cycki z antenkami to bolaly jak teraz sobie przypomne dopiero jakos ok 5-6 tygonia. Ne ma co patrzec na objawy czy sa cz ich.ni ma. Kazda ciaza jest inna nawet u tej samej kobiety
glowka.do.gory slonce!! Na pewno bedzie dobrze.
Liedy masz wizyte? I chyba jakas krew robilas osttnio¿Eweloka84, Saramago lubią tę wiadomość