Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Super Dziewczyny, bardzo dziękuje:)
no to łykamy witaminki, duzo sie kochamy i czekamy na efekty
a póki co to lece do kuchni, bo RObi wraca z treningu, trzeba Chłopa nakarmić, co by miał siły na nocEweloka84, Guniaczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Hej
jestem idę nadrabiać
kto rozbił bank?
Czarnula87, Guniaczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja znalazlam bardzo fajna stronke juz z mezem ja analizowalismy i powiedzial ze sa bardzo fajne informacje prosto napisane dla facetow
http://www.fertilovit.com/pl-pl/kinderwunsch/tipsforbetterspermhealth.aspxCzarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja jakos spoko..choc zaczynam czusc stres bardziej.. latam do kibelka co rusz.. ;/
a mezus.. do zelu dolaczyli ulotke z witaminami dla mezczyzn i mu pokazuje ze mzoe to sprobujemy zeby wzmiocnic zolnierzyki bo jutro napenwo wyjdzie ok..a on do mnie ..ale po co mi to tu pisze ze dla facetow starajacych sie o dziecko poprawiajacy plodnosc..a przeciez ja jestem bezplodny i stzelam slepakami .. boje sie troche ze jesli cos jutro pojdzie nie tak to on sie calkiem zniecheci -
nick nieaktualny
-
Niestety M ma taki charakter ze jak cos jest nie tak.. to odpuszcza, uwaza ze widac tak ma byc i idzie dalej.. a ja nie wiem czy mam na tyle sily zeby ciagnac to wszystko ..
-
nick nieaktualny
-
Ja tez jakos czuje ze jednak sie poprawia.. zebym tylko zobaczyla w wyniku ze sa plemniki.. to juz jakos to sie ruszy..ale jak on zobaczy ze nie ma plemnikow to nie wiem czy bedzie chcial isc do lekrza - bo wg niego skoro nie ma to znaczy ze to koniec
-
nick nieaktualny
-
Niestety jego bak wiary w siebie i po czesci dziecinstwo tak w nim wyrobilo takie nastawienie.. jedyne kto moze go tak dobitnie ruszyc to moja tesciowa a jego mama
w sprawch lekarskich to on chyba tylko jej sie posłucha .. bo jest pielegniarka..
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
Zawsze ojciec chwalił jego brata i siostre ...Michał zostawał na szarym koncu..i niestety to teraz widac.. Michał nawet z bratem nie moze o ym pogadac..bo teraz brat jest wyznacznikiem.. bo za tydzien dwa zostanie tata.. a ojciec Michala nigdy sie go nie zapyta co u niego.. brat tez.. a to jednak jak facet z facetem pogada to inaczej.. dwa ze ojciec Michala zawse krytykuje..nawet o to ze nie raz zagra w totka..
nie raz az mi sie cisnie na jezyk.kiedys Michal wygrał 3 w totka i sie pochwalił owszem mama powiedziala no to super a ojciec.. no i z czego sie cieszysz zobacz ile wydales kasy na to zeby wygrac marna 3 ..a on tak łaknie aprobaty ojca.. ;/ wszytsko robi .. -
predzej Michał pogada z moim tata .. o wszystkim niz ze swoim..
I to jest przykre.. bo wiem ze gdyby Michal byl ojcem to dał by dziecku wszytsko co by tylko mógł ...
los jest przewrotny. brat michala do tej pory nie wie co i jak z dzieckiem a Michal.. dzici go kochaja jak tylko idziemy w odwiedziy to po poprostu do niego lgna i niechca puscic .. bo fakt umie ie z nimi bawic.. nawet do mnie tak nie lgna dzieci jak do niego ..Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
napenwo jej powiemy - bo ona czeka na te wyniki .. choc nie wie ze jutro beda powtarzane Michal tylko jej mowil wtedy co mial pierwszy raz- i teraz iagle sie dopytuje czy byla juz powtorka.. poki co nie mowilismy nic bo wiem ze jego mama strasznie to przezywa..i chcemyjej troche oszczedzic . ale jak przyjda wyniki i bedziemy wiedzieli co i jak to michal powiedzial ze poprosimy zeby do nas przyszla i wtedy powiemy- bo michal nie chce mowic przy ojcu