Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania_84 wrote:planujemy walentynki hehe
a ja planuje jak po badaniach ostresowac przez ilka dni mezaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 lutego 2014, 18:45
-
Ania_84 wrote:planujemy walentynki hehe
a ja planuje jak po badaniach ostresowac przez ilka dni meza
no to ładne kwiatki
to i ja musze cos przygotować, choć ja od wczoraj tak swpjego Chlopczyka męcze , że do piatku to Go chyba "zajade"hehhehehe
Anastazjaaa, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Rudasek wrote:aaaaa.....
no to ładne kwiatki
to i ja musze cos przygotować, choć ja od wczoraj tak swpjego Chlopczyka męcze , że do piatku to Go chyba "zajade"hehhehehe
Rudasek lubi tę wiadomość
-
Matko i córko ale jestem niedobra..;/
moja ckocica chodzi i łasi sie mruczy mówie co jej..a ta ma michy puste .. nawet suche wyzarlaAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
moj mnie zawsze rozawala pytanko dzis masz chcice czy jest druga strona medalu zwana przez Was zielona kropka ?
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
hmmm dziwne skoro skonczyl o 18 a dzwonil o 18:40 ze bedzie za jakies 10-15 min.. to cos knuje.. bo zawsze jest 18:30 w domu ... cos mi tu smierdzi..
Anastazjaaa, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:moj mnie zawsze rozawala pytanko dzis masz chcice czy jest druga strona medalu zwana przez Was zielona kropka ?
a teraz pewnie On knuje walnetynkowa niespodzianke -
Ania_84 wrote:moj mnie zawsze rozawala pytanko dzis masz chcice czy jest druga strona medalu zwana przez Was zielona kropka ?
My jeszcze nie zaczęliśmy starań, a mój mi ostatnio powiedział, że od kiedy się zgodził na drugą dzidzie to jakby bardziej zainteresowana seksem jestem.... I wiecie, ma rację, odkąd się zgodził juz nie mogę się doczekać starań, jakaś taka podekscytowana jestem....Eweloka84, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:Dobre, dobre,
My jeszcze nie zaczęliśmy starań, a mój mi ostatnio powiedział, że od kiedy się zgodził na drugą dzidzie to jakby bardziej zainteresowana seksem jestem.... I wiecie, ma rację, odkąd się zgodził juz nie mogę się doczekać starań, jakaś taka podekscytowana jestem....
No u nas też tak jesttzn zawsze ochota była a teraz jeszcze wieksza..
i pada hasło " no to idziemy robić Ignasia "
ha ha ha
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Niespodzianka meza..był w Castorami i kupił pile do metalu i czegos tam jeszcze <hahaha> no dobr niech mu bedzie ma poki co ulge u mnei
ale od jutr nie ma przepros..
Gry wszelakiego rodzaju na PC, xboxa itp to wrog nr jeden koebiety... tzw przezmnie srodek antykoncepcyjny -meskiRudasek, Eweloka84, Madziuszka, Czarnula87, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
ha ha
u mnie Ania jest Fifa
ale na szczescie nie rywalizuje z nia
na jedno hasło lub gest Robi jest w łożku
hahaha
a przy okazji, co sadzicie o przyjmowaniu żelaza, magnezu i b6 podczas starania sie o dzidzi??
kurde od jakiegos czasu czuje zmeczenie, puchna mi łydki i niestety mam skłonnosci do anemii, dlatego wspomagam sie tabletami
Eweloka84 lubi tę wiadomość
-
Rudasek wrote:ha ha
u mnie Ania jest Fifa
ale na szczescie nie rywalizuje z nia
na jedno hasło lub gest Robi jest w łożku
hahaha
a przy okazji, co sadzicie o przyjmowaniu żelaza, magnezu i b6 podczas starania sie o dzidzi??
kurde od jakiegos czasu czuje zmeczenie, puchna mi łydki i niestety mam skłonnosci do anemii, dlatego wspomagam sie tabletamiMadziuszka lubi tę wiadomość