Ploty,Ploty ploteczki :D
-
WIADOMOŚĆ
-
Noooooooo...
to fakt, przez kilka m-cy trzeba szczególnie o to dbać itd
no ale jak sama widzisz, ani ból ani gojenie nie powstrzyma przed zrobieniem nastepnego!wciaga jak narkotyk..ja miałam zrobić eden mały i juz....a mam juz dwa i co kolejny to wiekszy -
Anastazjaaa wrote:oby więcej takich psikusów
dziś naprawdę jest dzień dobrych wieści, dowiedziałam się że kolego żona się spodziewa.... ale fajnie, tak długo się starali
-
Rudasek wrote:Noooooooo...
to fakt, przez kilka m-cy trzeba szczególnie o to dbać itd
no ale jak sama widzisz, ani ból ani gojenie nie powstrzyma przed zrobieniem nastepnego!wciaga jak narkotyk..ja miałam zrobić eden mały i juz....a mam juz dwa i co kolejny to wiekszy
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKoleżanka miała tak wzdlłuż tułowia zrobiony trochę na brzuch jej zachodizł i nic jej się nie porozciągało :] a ciąża bliźniacza
to chyba zależy tez od organizmu nie? i od stanu skóry itp? ja się nei znamAnastazjaaa, Madziuszka lubią tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:też mam dwa i o jednego się boję bo na plecach pewnie się rozciągnie w czasie ciąży.
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
właśnie, to zależy od skóry itd
ja mam jeden na kostce wiec luz....a drugi mam wokół piersi- mam nadzieje, ze po ciazy nic mu sie nie stanie:)
no a trzeci bedzie w tym samym miejscu co ten na fotceAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Anastazjaaa wrote:madziuszka jak się czujesz? jak nastrój?
JEszcze tylko jutro i będę wiedziała na czym stoję...
Nie wiem czemu ale mam tak w głowie uklepane że jeżeli nie zajdzie się w pierwszym cyklu "poważnych starań " to potem trwa to kilka miesięcy dlatego jestem taka roztrzęsiona przed tym testowniem
-
Hejka dziewuszki, ja już od przed 6 na nogach a od 6,30 w przychodni aż do teraz. Byłam u pani dr. dała mi skierowania na krew tarczyca cholesterol przy okazji potas ogólna morfologia w piątek o 12 będą wyniki i od razu pójdę z nim do lekarki i będę wiedzieć co i jak
-
Stokrotka21 wrote:Hejka dziewuszki, ja już od przed 6 na nogach a od 6,30 w przychodni aż do teraz. Byłam u pani dr. dała mi skierowania na krew tarczyca cholesterol przy okazji potas ogólna morfologia w piątek o 12 będą wyniki i od razu pójdę z nim do lekarki i będę wiedzieć co i jak
no ja też soe musze wybrac na jakiś ogolny przeglad, ale ciezko sie zebrac
-
Madziuszka wrote:Dziewczyny u mnie lipa szyjka skrócona i zaczyna się otwierać chyba ... JEstem w 30 dc, w zeszłym cyklu w 31 dn @ przyszła tak więc raczej jutro będzie...
Madziuszka...walczymy dalej:)
My mamy owulke wiec działamy...i juz sie boje co bedzie po..bo od 3 mcy sie łudze, wmawiam sobie objawy a tu nagle @ i nic...ehhh
no ale musi byc dobrze:)
może uda nam sie w tym samym okresie:) wtedy zrobimy Baby party
-
och, póki jej nie ma to jest nadzieją, ja trzymam kciuki aby były w piątek dwie kreseczki
co do badań ja jeszcze nie robiłam żadnych, chyba wybiorę się do mojej pani doktor i zapytam się czy powinnam czy nie
jak na razie łykam tylko kwas foliowy i nic więcej -
Rudasek wrote:Madziuszka...walczymy dalej:)
My mamy owulke wiec działamy...i juz sie boje co bedzie po..bo od 3 mcy sie łudze, wmawiam sobie objawy a tu nagle @ i nic...ehhh
no ale musi byc dobrze:)
może uda nam sie w tym samym okresie:) wtedy zrobimy Baby party
-
Anastazjaaa wrote:och, póki jej nie ma to jest nadzieją, ja trzymam kciuki aby były w piątek dwie kreseczki
co do badań ja jeszcze nie robiłam żadnych, chyba wybiorę się do mojej pani doktor i zapytam się czy powinnam czy nie
jak na razie łykam tylko kwas foliowy i nic więcej
-
Madziuszka wrote:Słuchaj ja już jestem tak zeschizowana że zgage miałam pierwszy raz w życiu... Oczywiście zaczęłam myśleć że to fasolka. JA sie kur** leczyć powinnam . Co chwila to samo wkręcam sobie a potem chodze i rycze po kątach żeby Konrad nie widział !
ja tez mom non stop objawyhahaha..mam mdłości, zgage, puchna mi nogi itd
no mówie CI -wariactwo!
ja jeszcze staram sie nie płakać, ale moj Robert widzi ze chodze smętna i tez non stop powtarza ze bedzie dobrze, ze to dopiero 3 raz, ze inni staraja sie lata itd, ale zupełnie mnie to nie pociesza