X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Ploty,Ploty ploteczki :D
Odpowiedz

Ploty,Ploty ploteczki :D

Oceń ten wątek:
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noooooooo...
    to fakt, przez kilka m-cy trzeba szczególnie o to dbać itd :)
    no ale jak sama widzisz, ani ból ani gojenie nie powstrzyma przed zrobieniem nastepnego!wciaga jak narkotyk..ja miałam zrobić eden mały i juz....a mam juz dwa i co kolejny to wiekszy :)

" Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwyciężcami "
    relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Madziuszka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    oby więcej takich psikusów

dziś naprawdę jest dzień dobrych wieści, dowiedziałam się że kolego żona się spodziewa.... ale fajnie, tak długo się starali ;)
    Mi moja mama mówiła że to się czuję ... Że ona podświadomie wiedziała że zaszła , ja nie czuje nic poza bólem brzucha i cycolinów i bądź tu mądry człowieku :D

rfxg9jcgzb58c8ks.png
    bfarxzdv5fz2jcsj.png
  • Madziuszka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    Noooooooo...
    to fakt, przez kilka m-cy trzeba szczególnie o to dbać itd :)
    no ale jak sama widzisz, ani ból ani gojenie nie powstrzyma przed zrobieniem nastepnego!wciaga jak narkotyk..ja miałam zrobić eden mały i juz....a mam juz dwa i co kolejny to wiekszy :)
    Ja jeszcze na pierwszy stope wybrałam, płakałam momentami jak mi robił ;/ Ale ładnie się zagoił ani strupka nie miałam :D

rfxg9jcgzb58c8ks.png
    bfarxzdv5fz2jcsj.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    JA też już jestem z doskoku jakby co ;)

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    Madziuszka, jeszcze nie moj, projekt :)
    Mam dwa inne :)
    Jeśli Dzidziuś do marca sie nie pojawi to będe ten robić :)
    też mam dwa i o jednego się boję bo na plecach pewnie się rozciągnie w czasie ciąży.

Madziuszka lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 12 lutego 2014, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koleżanka miała tak wzdlłuż tułowia zrobiony trochę na brzuch jej zachodizł i nic jej się nie porozciągało :] a ciąża bliźniacza :D

to chyba zależy tez od organizmu nie? i od stanu skóry itp? ja się nei znam :/

Anastazjaaa, Madziuszka lubią tę wiadomość

• Madziuszka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    też mam dwa i o jednego się boję bo na plecach pewnie się rozciągnie w czasie ciąży.
    Moja znajoma ma tatuaż poniżej linii majtek tak z boku, inicjały swojego faceta i po ciąży jest identyczny jak przed :)

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

rfxg9jcgzb58c8ks.png
    bfarxzdv5fz2jcsj.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ooo no to fajnie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 lutego 2014, 09:49

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    właśnie, to zależy od skóry itd :)
    ja mam jeden na kostce wiec luz....a drugi mam wokół piersi- mam nadzieje, ze po ciazy nic mu sie nie stanie:)
    no a trzeci bedzie w tym samym miejscu co ten na fotce :)

Anastazjaaa lubi tę wiadomość

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    madziuszka jak się czujesz? jak nastrój?

Madziuszka lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Madziuszka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    madziuszka jak się czujesz? jak nastrój?
    Jestem jakaś dziwnie spokojna, nastawiłam się na 1 kreske żeby potem płaczu w domu nie było, bo Konrad powiedział że mi tyłek złoi jak będę płakać :D JEszcze tylko jutro i będę wiedziała na czym stoję...
    Nie wiem czemu ale mam tak w głowie uklepane że jeżeli nie zajdzie się w pierwszym cyklu "poważnych starań " to potem trwa to kilka miesięcy dlatego jestem taka roztrzęsiona przed tym testowniem :)

rfxg9jcgzb58c8ks.png
    bfarxzdv5fz2jcsj.png
  • Stokrotka21 Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka dziewuszki, ja już od przed 6 na nogach a od 6,30 w przychodni aż do teraz. Byłam u pani dr. dała mi skierowania na krew tarczyca cholesterol przy okazji potas ogólna morfologia w piątek o 12 będą wyniki i od razu pójdę z nim do lekarki i będę wiedzieć co i jak

f2w3rjjg5apekm56.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotka21 wrote:
    Hejka dziewuszki, ja już od przed 6 na nogach a od 6,30 w przychodni aż do teraz. Byłam u pani dr. dała mi skierowania na krew tarczyca cholesterol przy okazji potas ogólna morfologia w piątek o 12 będą wyniki i od razu pójdę z nim do lekarki i będę wiedzieć co i jak

no ja też soe musze wybrac na jakiś ogolny przeglad, ale ciezko sie zebrac :)

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Madziuszka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny u mnie lipa szyjka skrócona i zaczyna się otwierać chyba ... JEstem w 30 dc, w zeszłym cyklu w 31 dn @ przyszła tak więc raczej jutro będzie...

rfxg9jcgzb58c8ks.png
    bfarxzdv5fz2jcsj.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziuszka wrote:
    Dziewczyny u mnie lipa szyjka skrócona i zaczyna się otwierać chyba ... JEstem w 30 dc, w zeszłym cyklu w 31 dn @ przyszła tak więc raczej jutro będzie...

Madziuszka...walczymy dalej:)
    My mamy owulke wiec działamy...i juz sie boje co bedzie po..bo od 3 mcy sie łudze, wmawiam sobie objawy a tu nagle @ i nic...ehhh :)
    no ale musi byc dobrze:) :)
    może uda nam sie w tym samym okresie:) wtedy zrobimy Baby party :)

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    och, póki jej nie ma to jest nadzieją, ja trzymam kciuki aby były w piątek dwie kreseczki ;)

co do badań ja jeszcze nie robiłam żadnych, chyba wybiorę się do mojej pani doktor i zapytam się czy powinnam czy nie

jak na razie łykam tylko kwas foliowy i nic więcej

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Madziuszka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rudasek wrote:
    Madziuszka...walczymy dalej:)
    My mamy owulke wiec działamy...i juz sie boje co bedzie po..bo od 3 mcy sie łudze, wmawiam sobie objawy a tu nagle @ i nic...ehhh :)
    no ale musi byc dobrze:) :)
    może uda nam sie w tym samym okresie:) wtedy zrobimy Baby party :)
    Słuchaj ja już jestem tak zeschizowana że zgage miałam pierwszy raz w życiu... Oczywiście zaczęłam myśleć że to fasolka. JA sie kur** leczyć powinnam . Co chwila to samo wkręcam sobie a potem chodze i rycze po kątach żeby Konrad nie widział !

rfxg9jcgzb58c8ks.png
    bfarxzdv5fz2jcsj.png
  • Madziuszka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    och, póki jej nie ma to jest nadzieją, ja trzymam kciuki aby były w piątek dwie kreseczki ;)

co do badań ja jeszcze nie robiłam żadnych, chyba wybiorę się do mojej pani doktor i zapytam się czy powinnam czy nie

jak na razie łykam tylko kwas foliowy i nic więcej
    Dzięki Gosiu, ja też łykam tylko kwas i badań nie robiłam wiem jedynie że mam zrosty w macicy po łyżeczkowaniu przez co możemy mieć problem ;/

rfxg9jcgzb58c8ks.png
    bfarxzdv5fz2jcsj.png
  • Rudasek Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madziuszka wrote:
    Słuchaj ja już jestem tak zeschizowana że zgage miałam pierwszy raz w życiu... Oczywiście zaczęłam myśleć że to fasolka. JA sie kur** leczyć powinnam . Co chwila to samo wkręcam sobie a potem chodze i rycze po kątach żeby Konrad nie widział !

ja tez mom non stop objawy :) hahaha..mam mdłości, zgage, puchna mi nogi itd :) no mówie CI -wariactwo!
    ja jeszcze staram sie nie płakać, ale moj Robert widzi ze chodze smętna i tez non stop powtarza ze bedzie dobrze, ze to dopiero 3 raz, ze inni staraja sie lata itd, ale zupełnie mnie to nie pociesza :(

relg3e5e4usdxs8f.png
    f2w3ugpjxbbrbi8m.png
  • Madziuszka Autorytet

Wysłany: 12 lutego 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mi najpierw gada że mam się nie nakręcać bo będę płakać, ja mówie spoko nie będę, po czym i tak jest płacz ...To jest jakieś błędne koło ;/

Rudasek lubi tę wiadomość

rfxg9jcgzb58c8ks.png
    bfarxzdv5fz2jcsj.png
‹‹ 805 806 807 808 809 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ